Aplicații de speriat eficient prietenii

0
aplicații de speriat prietenii pentru prieteni

O aplicație extrem de interesantă poate aduce broboane de sudoare rece pe fruntea cunoscuților tăi, iar pe unii îi va întoarce rapid pe calea credinței, dacă sunt mai rebeli. Fii fără teamă, nu va fi nimeni rănit, poate doar orgoliul victimelor va avea de suferit, că doar fantomele nu există.

Cu siguranță ați înțeles că ne jucăm cu fantomele. Cum ar fi oare dacă într-o poză de grup sau individuală, realizată într-o lumină difuză și într-un decor adecvat, într-un colț, discret, ar apărea și o fantomă? Ei bine, acum este mai ușor ca niciodată să truchezi în acest sens fotografiile, iar efectul asupta ghinioniștilor creduli poate fi garantat. Cine știe, poate pozele tale vor face înconjurul lumii, în fond, sunt destule site-uri și ziare care de abia așteaptă să îți preia povestea.

GhostCam

Dacă ai telefon care rulează sistemul de operare Android, vei găsi câteva aplicații care se joacă cu fantomele. Acestea fie le “detectează”, fie le plasează în fotografiile tale. Acum, pentru ca efectul să fie cât mai puternic, trebuie să fiți și voi buni scenariști și actori. O astfel de aplicație care se joacă cu fantomele este GostCam, pe care o puteți accesa de aici sau căutând-o pe Google Play. Aplicația este de efect, gratutiă, ușor de utilizat și setat și, cel mai important lucru, își face treaba în a-i speria pe creduli. GhostCam beneficiază de un mod automat sau de unul manual, în care poți să te joci tu cu detaliile și poți să alegi din colecție fantoma preferată și, ca să fim corecți, sunt câteva fantome de efect acolo. Mai multe vei descoperi tu după ce vei descărca și testa aplicația.

Ghost Camera

O altă aplicație similară GhostCam este și Ghost Camera. Aceasta poate fi descă tot de pe Google Play ori direct de aici.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here