Cum se instalează Foxit Reader în Ubuntu – VIDEO

0
foxit reader 7 pentru prieteni pentruprieteni.com

Foxit Reader este un foarte util cititor de pdf-uri pe care ar trebui să îl testezi și instalezi pe computerul tău care rulează Ubuntu ori un derivat al acestei distribuții GNU/Linux.

Foxit Reader este disponibil doar de puțină vreme, mai precis de la mijlocul lunii septembrie în mod oficial, pentru Linux și Mac OS (vezi aici câteva MacBook-uri). De o bună perioadă de timp, doar utilizatorii de Windows aveau posibilitatea de a folosi acest program, ca o alterantivă de încredere la aplicația similară a celor de la Adobe.

Cele mai importante funcții ale aplicației, dintre multe altele, sunt:

  • posibilitatea de a deschide pdf-uri multiple simultan
  • posibilitatea de a deschide pdf-uri parolate
  • suportul pentru rotirea paginii și suport pentru funcția de căutare
  • suport RMS Microsoft
  • posibilitatea de a printa documentele.
  • multiple modalități de afișare a pdf-ului

Instalare

Procesul de instalare este simplu și rapid. Pentru început, descărcați aplicația de aici, alegând versiunea free, disponibilă pentru platforma ta 32/64 bit. Fișierul va fi arhivat în format tar.gz. Pentru a putea continua instalarea veți fi nevoiți să îl dezarhivați și apoi să rulați instalerul .run. După ce instalarea va porni, nu va trebui decât să parcurgeți etapele automate care vor urma.

Foxit Reader își poate dovedi utilitatea mai devreme decât bănuiți. Interfața este prietenoasă, softul rapid, eficient, ușor de folosit și, de ce nu, interesant. Nu vă mai trebuie decât documente pdf. pe care să le deschideți cu acest program. Pentru mai multe detalii, accesați aici site-ul oficial al aplicației.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here