Este timpul să încerci Vivaldi. Te va cuceri

0
vivaldi browser, linux pentru prieteni - pentruprieteni.com,

Modern, inovator, luminos, funcțional, interesant, clar, intuitiv, flexibil și puternic, toate aceste etichete pot fi adăugate cu ușurință și fără niciun fel de probleme doar după câteva ore de testare a aplicațiiei despre care vom discuta mai jos. Indiferent că folosești Windows, Mac OS X sau o distribuție GNU/Linux, Vivaldi, pe care îl vei îndrăgi din prima clipă, după părerea noastră, trebuie să se afle instalat pe computerul tău.

Sunt mai mult ca sigur de faptul că vă doriți ca desktop-ul vostru să se bucure de un pic de culoare. La fel de sigur sunt și de faptul că, în mare, sunteți destul de dezamăgiți de marii jucători în domeniul browserelor și nu numai, pentru lipsa lor de imaginație, pentru atracția pe care au avut-o către copierea celuilalt, atunci când au conceput interfața. Indiferent că ne folosim de Mozilla Firefox sau de Google Chrome, Opera sau Internet Explorer, nu putem să nu trecem cu vederea lipsa vieții, monotonia acestora. Toate arată și se simt identic, boring. Practic, totul este de un cenușiu impecabil, static și spartan, între noi fie vorba, cam nimic nu s-a modificat în această lume a browserelor web de mult prea multă vreme.

Prezentul îi îndeamnă pe dezvoltatori să dea o mare importanță designului, pe lângă aspectul critic al funcționalității. Acum, să fim serioși, un browser, în mare, îți permite să navighezi pe Internet și cam toate browserele momentului fac asta cu succes. Observăm că începe să se agite piața și în acest domeniu, unde concurența crește văzând cu ochii. Ne întrebăm care va fi criteriul după care unii vor alege un anume browser, din moment ce cam toate funcționează ok, dacă nu chiar designul.

Vivaldi, după modul în care și-a început cariera, se anunță a fi un jucător mai mult decât important. Ceea ce îmi place în mod deosebit este modul în care arată, se mișcă, și senzația de funcționalitate și modern pe care o lasă după câteva zeci de minute de butonat. Un aspect foarte interesant este reprezentat de faptul că browserul își schimbă culoarea în funcție de tematica paginii pe care o încarcă. În acest moment, am putea spune că acest browser arată cel mai bine și cu siguranță a căpătat atenția pe care și-a dorit-o.

Precum concurența, Vivaldi perminte utilizatorului să realizeze o serie de modificări după pofta inimii. După cum observați din captura alăturată, totul este clar și intuitiv. Browesrul permite, printre multe altele, poziționarea barei superioare și a celei laterale în poziții diferite, activarea sau nu a barei de bookmark-uri, un modul pentru notițe, în timp ce apăsarea tastei F2 scoate la înaintare un meniu secret cu scurtăturile posibile. Pe viitor va fi integrat un client de e-mail, va fi oferit suport pentru sincronizarea datelor, pentru gesturi și extensii. Desigur, cea mai mare parte a acestor detalii vor fi descoperite și testate de voi, considerând că acesta este cel mai bun mod pentru a învăța și a vă familiariza cu un produs nou.

Cum instalez Vivaldi?

Vivaldi este disponibil pentru Windows, Mac OS X și Linux, atât pentru 32 cât și pentru 64 de biți.

Descarcă de aici

Deși este proaspăt intrat în scenă, Vivaldi poate fi folosit fără probleme zi de zi, schimbând aerul și întinerindu-vă experiența.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here