Ia o pauză și încearcă Headset. Este disponibil pe Windows, macOS și Linux

1
Headset linux pentru preiteni - pentruprieteni.com

Din mii de aplicații

Sunt mii de aplicații disponibile la această oră pe majoritatea distribuțiilor Linux. Pe multe dintre acestea le cunoașteți și, probabil, le-ați folosit cel puțin odată. Vă aducem în atenție o aplicație nouă, mai mult decât utilă și modernă, pe care îți recomandăm să o încerci, noi credem că sunt șanse mari să îți placă.

Headset-player-linux-pentru-prieteni-pentruprieteni.comHeadset pentru prieteni

Pe YouTube găsești muzică pentru toate gusturile, de toate genurile și pentru toate genurile. Headset este o alternativă la utilizarea unui browser web pentru a asculta muzica de pe această platformă, browser care de multe ori nu este indicat pentru astfel de activități. Prin intermediul Headset puteți căuta piesele dorite și le puteți asculta, totul rapid,eficient și sigur. Nu ne crezi? Pentru a te convinge, instalează softul.

Cu ce ne-a convins Headset

Ne-a fermecat în primul rând faptul că aplicația rulează rapid, fluent și bine, fără întreruperi sau poticniri. Nu devorează resursele computerului, arată mai mult decât modern și bine, interfața este minimalistă și intuitivă. Headset își face treaba ca la carte, iar funcția de căutare oferă foarte rapid rezultatele cele mai bune. Practic, tot ce trebuie să faci se rezumă la inserarea numelui piesei sau formației preferate și la selectarea rezultatelor. Ușor ca bună ziua.

Un avantaj demn de luat în seamă este reprezentat de faptul că anunțurile de pe YouTube sunt înlăturate, scutindu-te astfel de stres. În plus, pentru iubitorii radiourilor, aplicația este prevăzută și cu suport pentru acest gen de transmisii.

Cum instalez

Aplicația este disponibilă pentru următoarele platforme: Windows, Linux și macOS. Pentru a putea utiliza softul, trebuie să descarci softul accesând link-ul de mai jos și să îl instalezi. Merge ca uns.

Descarcă Headset

1 COMMENT

  1. Am instalat și eu aplicația. Este destul de interesantă și exact cum ați descris-o.

    Este o aplicație foarte bună și cea ce nu îmi place la ea este că vine împărțită în două ferestre. Era mult mai bine dacă avea o singură fereastră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here