Lightworks, o comoară de editor video profesionist pentru Windows, Linux și macOS

0

O comoară

Lightworks este un editor video excelent care a scos spre testare o versiune beta de zile mari. Acesta vine dotat cu funcții dedicate profesioniștilor, fiind intuitiv și ușor de folosit. Cu puțină dorință și un pic de voință, beneficiind de serviciile Lightworks, vă puteți transforma în adevărați profesioniști ai editărilor video.

Noutăți

Spre deosebire de versiunea stabilă/standard a Lightworks, beta aduce o serie de îmbunătățiri vizibile și foarte bine venite. În ceea ce ne privește, am lucrat, în trecut, la câteva proiecte, cu Lightworks, rezultatul final fiind extrem de plăcut. Din acest motiv, alături de Natron, Lightworks este recomandarea noastră în ceea ce privește editatul video.

În primul rând, trebuie remarcată interfața nou-nouță, modernă și intuitivă, denumită Fixed, cu care acest beta se prezintă. Câteva funcții/îmbunătățiri noi, despre care o să citiți detaliat aici ( un nou meniu pentru import, suport pentru proxy workflow, noi efecte și o regrupare a unor meniuri, un voice over-tools mai bun alături de îmbunătățiri pentru uneltele audio video FX) vă vor determina să apreciați la adevărata valoare acest soft.

Descărcare

Lightworks 14 beta este disponibil pentru sistemele de operare Windows, macOS și GNU/Linux. Indiferent de platforma aleasă, editorul poate fi descărcat atât în varianta pe 32 bit cât și în cea pe 64 bit. În cazul distribuțiilor GNU/Linux, acesta este disponibil doar în versiune pe 64 bit, în format .deb și .rpm. Produsul standard este disponibil și în variantă pro cu plată lunară, anuală sau pe 5 ani.

Descarcă Lightworks de aici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here