Noi informații referitoare la planurile Ubuntu în legătură cu GNOME, Mir și Convergence

0
unity8-pentru-prieteni-linux pentruprieteni.com

Un român în atenția dictatorului

Vineri, într-o postare pe grupul Ubuntu de pe rețeaua de socializare Google+, Mark Shuttleworth a venit cu mai multe informații referitoare la planurile de viitor ale Ubuntu. Acesta a mulțumit și unui conațional pentru implicarea în acest proiect, este vorba de Popescu Sorin, ale cărui clipuri video dedicate Unity8 se pare că au convins nu doar utilizatorii Ubuntu, ci și pe dictatorul acestei distribuții.

Despre Ubuntu Phone

Referindu-se la Ubuntu Phone, Mark Shuttleworth consideră că părți ale acestui proiect vor continua și de acum încolo. Vă invităm să citiți cu atenție ceea ce a declarat Mark aici. Fiți îndeajuns de îndrăzneți încât să îi adresați și întrebări.

Aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru spiritul, intelectul și energia investite în aventura Unity8. +Popescu Sorin, clipurile tale despre Unity8 au fost pentru mine cel mai bun mod de a vedea acel vis prinzând formă! Sper ca ele să-i inspire în continuare pe dezvoltatorii desktop din toată lumea. Și frumuețea softului free constă în faptul că proiectele sunt mai mari decât oamenii sau companiile.

Multe elemente de cod din proiectul Ubuntu Phone continuă – pachetele snap se dezvoltă dincolo de dorința noastră de a oferi aplicații în mod credibil, eficient și sigur, codul Unity8 va continua să fie util pentru Ubports și alte proiecte. Și ideile pe care le-am promovat se dezvoltă de asemenea.

În cele din urmă, Ar trebui să sărbătoresc faptul că Ubuntu reprezintă atât de multe viziuni despre personal computing întrepătrunse, că avem abilitatea de a ne mobilizarapid pentru a susține comunitatea GNOME cu toate resursele Canonical să se concentreze pe stabilitate, upgrade-uri, integrare și experiență. Acest lucru este posibil doar datorită diversității shell-urilor din familia Ubuntu, și sunt mândru de toată munca noastră de-a lungul acestei perioade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here