great little radio player pentru prieteni

Pentru cei care iubesc să se relaxeze ascultănd posturi de radio online, recomand o aplicație excelentă. Pe Linux, sunt, de altfel, mai multe aplicații de acest gen, dar una dintre acestea mi-a atras atenția în mod deosebit, determinându-mă să o folosesc zilnic. Crează un fel de o dependență, ași putea spune.

Ce oferă Great Little Radio Player

Great Little Radio Player, așa se numește aplicația, îți oferă o colecție impresionantă de peste 500 de radiouri online din întreaga lume, posibilități de setare și de adaptare extrem de eficiente, precum și o ușurință incredibilă de folosire. Nu îți consumă resurse, este rapidă, puternică, arată extrem de bine și modern și este recomandată tuturor. În plus, este gratuită. Great Little Radio Player una dintre acele rare aplicații care nu ar trebui să lipsească din computerul tău, deoarece face minuni.

Unde poate fi instalată

Aplicația poate fi descărcată gratuit de pe site-ul oficial și poate fi folosită pe cam toate distribuțiile majore GNU/Linux cît și pe derivatele acestora. Rulează excelent pe Ubuntu, Linux Mint, Zorin, openSUSE, Fedora, Mandriva, Mageia, Arch Linux, Manjaro etc., indiferent dacă ai Linux pe 32 de biți sau pe 64. Practic, poți asculta posturi de radio de pe întreg mapamondul, le poți sorta în funcție de gen (rock, jazz, hit, news, oldies, tehno, folk etc.) și de țară, le poți adăuga la favorite, eventual introduce radiouri noi și poți seta un post care să pornească automat etc. Softul este foarte eficient, trecerea de la un post de radio la altul se realizează în doar câteva clipe. great-little-radio-player-pentru-prieteni

Așadar, dacă vrei să scapi de apăsarea realității de zi cu zi, îți recomand să pornești Great Little Radio Player și să dai drumul la maxim la un pic de muzică country sau, de ce nu, jazz. Nu îți fă probleme, poți asculta știrile din Rusia sau din Congo, iar dacă la noi este seară, treci pe un post din Asia, așa vei simți parfumul zorilor de zi ale altor civilizații fără să te coste nimic.

Descarcă Great Little Radio Player de AICI

Mergi pe site-ul dezvoltatorului AICI

* Salvează versiunea corespunzătoare sistemului tău de operare și tipului de procesor apoi click dreapta pe fișierul aplicației și install.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here