Proiectul Paper, pentru ca Linux-ul tău să arate modern și profesionist

1
paper, temă și iconițe - linux pentru prieteni - pentruprieteni.com

O să fie pe gustul vostru

Proiectul Paper aduce o temă și un set de iconițe absolut necesare, cu un efect imediat de împrospătare a distribuției Linux pe care o utilizezi. Le-am testat cu succes pe openSUSE, versiunea care rulează mediul grafic Gnome 3, și pe Ubuntu, versiunea cu Unity. Instalarea Paper a devenit, cel puțin pentru noi, un pas obligatoriu ori de câte ori folosim Gnome 3 sau Unity.

Aici o să descoperiți mai multe capturi de ecran care înfățișează modul în câte tema și iconițele Paper s-au integrat în Elemantary OS, Ubuntu, Solus, openSUSE. Să nu îmi spuneți că nu vă este pe plac modul în care aceste sisteme de operare au fost transformate.

De ce ne place

Paper folosește culori moderene, vii, îndrăznețe am putea spune, forme geometrice simple, schematizate și clare pentru iconițele sale. Iconițele nu sunt nici șterse, nici pixelate, iar tema este plată, cu foarte puține umbre și adâncime. Sunt disponibile mai multe variante de culoare, iar efectul este garantat.

Disponibilitate

Paper este disponibil pentru mult mai multe distribuții decât cele amintite de noi. Site-ul oficial al proiectului arată că Paper poate fi instalat în Ubuntu, Debian, Fedora, openSUSE, Elementary OS, Arch, dar și pornind de la codul sursă. Pentru cei care utilizează o aromă a acestor distribuții legendare, mai mult ca sigur, atât tema cât și iconițele Paper pot fi instalate și utilizate cu succes.

Instalare

Tema și iconițele pot fi instalate prin intermediul Terminalului, dar și prin intermediul magazinelor de aplicații care dotează cele mai multe arome de Linux. Pentru a  vedea care sunt comenzile de instalare sau pentru a descărca Paper în format .deb ori .rpm, trebuie să accesezi link-ul de mai jos.

Descarcă Paper

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here