Redcore Desktop – o surpriză de zile mari se află în pregătire

0
redcore power stone pentru prieteni pentruprieteni.com linux

Mirajul Redcore

Cei care au avut curiozitatea să descarce, testeze sau să instaleze Redcore Desktop, distribuția GNU/Linux dezvoltată de conaționalul nostru Ghiunhan Mamut, au descoperit multe surprize frumoase. Foarte rapidă și bine optimizată, dotată cu aplicații utile și diverse, elegantă și modernă, Redcore Desktop a dovedit că are, fără probleme, un calibru similar cu al distribuțiilor grele. Nu ne credeți? Descărcați și testați sistemul pentru a vă convinge. Click aici.

O problemă pe cale de rezolvare

Cu toate acestea, pentru utilizatorii simpli, Redcore punea totuși o problemă. Pentru novicii GNU/Linux ori pentru cei care nu se prea descurcau cu terminalul, exista un dezavantaj. Lipsa unui magazin de aplicații, problemă semnalată de noi și de mulți dintre cei care au testat distribuția, pare că va deveni o amintire. Practic, nu vor mai fi motive întemeiate pentru a nu testa acest OS. Până acum, lipsa unui astfel de magazin, a fost unul dintre cele mai des invocate motive pentru care diverse persoane au decis să amâne pentru moment instalarea Redcore.

Se lucrează intens

În pregătire intensă, după cum ne-a declarat Ghiunhan Mamut, se află și un manager de aplicații dotat cu o interfață umană. Avantajele unui astfel de Centru Soft, în cazul marii majorități a utilizatorilor, sunt evidente și țin de asigurarea unui confort sporit în utilizarea Redcore. Practic, instalarea sau dezinstalarea aplicațiilor, actualizarea sau upgrade-ul sistemului de operare, nu vor mai da bătăi de cap nimănui, acestea urmând a se desfășura automatizat.

Când va fi introdusă surpriza?

Odată cu versiunea 1705, cel târziu 1706, managerul de pachete va intra în componența Redcore Desktop, așadar, mai este un pic de așteptat. Pentru informații suplimentare vă invităm să aderați la grupul Facebook dedicat acestei distribuții.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here