Simplenote este disponibil ca pachet Snap

2

Un soft mai mult decât util

Despre aplicația Simplenote am mai scris aici, nu credem că va fi ultimul articol pe acest subiect. Numărul mare de vizualizări ale articolului ne-a arătat că softul este în atenția voastră. Prezența acestei aplicații pe Android i-a adus o faimă pe care nu o putem ignora iar faptul că poate fi folosită la potențial maxim și pe computere nu face decât să îi sporească numărul de utilizatori. Simplenote este un solft la fel de util pe dispozitivele mobile care rulează Android, dar și pe computerele care rulează Linux, macOS sau Windows.

Pentru cei care nu știu

Dacă dorești să afli mai multe despre Simplenote, și chiar îți recomandăm să faci acest pas deoarece aplicația este mai mult decât necesară, te invităm să accesezi acest link.

Aplicație de sine stătătoare

Simplenote poate fi folosit ca aplicație și pe computere fără a pierde nimic din funcționalitatea disponibilă pe Android. Softul poate fi instalat de aici și este foarte stabil. Mai nou, aplicația este disponibilă ca pachet snap pentru toate distribuțiile capabile de acest serviciu. Nu sunt puține: Ubuntu, Arch, Fedora, Gentoo, openSUSE și aromele acestora.

De ce snap

Unul din motivele pentru care pachetele snap sunt indicate, în dauna pachetelor tradiționale, ține de faptul că aplicația vine instalată cu toate dependințele de care are nevoie. În cazul în care aplicația nu funcționează, sistemul de operare nu va avea nimic de suferit, va continua să funcționeze la fel de bine ca și până atunci.

Cum instalăm pachetul snap

Instalarea se realizează prin intermediul Terminalului, este sigură și rapidă. Este necesar să deschideți ca root terminalul distribuției pe care o folosiți și să scrii cu mare atenție comanda de mai jos.

sudo snap install simplenote –beta

Simplenote, la data redactării acestui articol, se află în stadiul beta de dezvoltare. Dacă preferi varianta clasică de instalare, te invităm să dai click aici.

2 COMMENTS

  1. comanda corectă e
    sudo snap install simplenote –beta

    ‘–‘ în loc de ‘-‘ la parametrul ‘beta’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here