Tomahawk – un player muzical de excepție pentru macOS, Windows, Android și Linux

0

Un nou tip de player muzical care adună laolaltă toate sursele de muzică disponibile, atât offline cât și online, de la fișierele descărcate până la streaming-uri, muzică stocată în cloud, playlist-uri sau posturi de radio, Tomahawk te scutește de eforturi inutile atunci când nu vrei decât să te relaxezi sau să te distrezi ascultând muzica preferată. Nu trebuie decât să-i dai numele unei melodii sau al unui artist și Tomahawk va găsi cele mai potrivite surse pentru muzica pe care vrei să o ascuți.

Trebuie doar să adaugi serviciile muzicale la care te-ai abonat, platformele de promovare muzicală, surse din rețea sau din cloud, furnizori muzicali, rețele sociale și multe altele.

Te poți conecta cu prietenii tăi pentru a căuta și asculta muzica lor, playlist-urile și posturile de radio sau puteți asculta împreună aceeași muzică. Află ce este nou și interesant în rețea, partajează muzică cu prietenii tăi și ascultă ceea ce alții au partajat cu tine. Tomahawk are și o comunitate muzicală propriete, numită “Hatchet”.

Chiar dacă ai Windows, Mac, Linux sau Android (Jelly Bean +), poți instala Tomahawk oricum. Acesta este disponibil pentru fiecare dintre aceste sisteme de operare, chiar adaptat pentru cele mai populare distribuții GNU/Linux precum Linux Mint, Ubuntu, openSUSE, Fedora, Arch Linux, Gentoo, Chakra, Exherbo. De asemenea, programul mai poate fi descărcat și ca sursă dacă ești utilizator avansat.

Click AICI pentru a descărca player-ul muzical Tomahawk.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here