Viber – sună și trimite mesaje gratuit, în țară și în afară, direct pe de desktop

0
viber pentru prieteni pentruprieteni.com

Acum câțiva ani era un moft să comunici cu cei din afară, clasic, folosind telefonul și video, folosind computerul. Progresul a tansformat costisitorul moft într-un fapt banal și absolut normal de zici că este vechi de când lumea. Colac peste pupăză, totul este gratuit.

Viber este o aplicație care îți permite să comunici cu oricine are aplicația instalată, fără să ții cont de granițe și de tarifele operatorilor de telefonie mobilă. Indiferent că alegi să comunici video sau pe calea mesajelor scrise, Viber, o unealtă similară celebrului Skype, este perfect. Calitatea video și a sunetului sunt, conform site-ului viber.com, HD, mai precis, conform standardelor momentului.

Practic, pentru a putea folosi serviciile Viber, nu ai nevoie decât de un telefon de ultimă generație sau pur și simplu de un computer, laptop sau tabletă care să ruleze unul din sistemele de operare cunoscute, precum Ubuntu, Fedora (Linux), iOS, Mac, Android, Windows 7, 8 sau Windows Phone, Symbian sau BlackBerry. O funcție interesantă și utilă este reprezentată de posibilitatea de a transfera convorbirile de pe computer pe telefon și invers.

Ar trebui să țineți cont în utilizarea acestui soft, în cauzul în care folosiți conexiunile de date ale operatorilor mobili, de faptul că oricât pare de mare, traficul se duce repede și există riscul încărcării notei de plată. De aceea, folosiți rețelele Wi-Fi atunci când veți utiliza aceste servicii. Așadar, dacă vreți să stați comod, acasă în România, în fotoliu, folosindu-vă de tabletă sau computer și să vă sunați amicul pe telefon, în Londra, Viber este o soluție extrem de bună. Îl vedeți și auziți la o calitate incredibilă din două mișcări și în câteva secunde, desigur, plecând de la premisele că este liber, că are chef de vorbă și vă răspunde.

Descarcă Viber de aici

Instalare

După finalizarea descărcării, în cazul în care folosiți un sistem de operare destinat computerelor, tot ce trebuie să faceți este să dați click pe fișier și să îl instalați pe bază de next. Veți fi nevoiți să introduceți numărul de telefon și apoi să tastați un cod de validare. Este recomandat să vă activați contul Viber de pe telefon. Dacă foloșiți un dispozitiv mobil, urmați aceiași pași ca la orice instalare de aplicație.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here