miercuri, aprilie 24, 2019
Acasă Blog

Odio, modern, plăcut și util, contribuie la buna ta dispoziție

Odio poate intra cu ușurință în categoria aplicațiilor pe care le folosești zi de zi. Pentru unii, Odio poate deveni un must have

Indicii care îți sugerează că telefonul îți este ascultat

Există o serie de indicii care vă pot sugera faptul că telefonul își este ascultat. Acestea pot fi, de asemenea, și semne ale unor erori

5 servicii online pentru transfer gratuit de fișiere

La dispoziția celor care doresc să transfere fișiere stau numeroase alternative care își fac treaba excelent. Unele sunt pe bani, altele gratuite și cu mici limitări, totuși, avem de unde alege.

Nuclear Music Player – streaming audio din surse multiple

Nuclear Music Player Astăzi vom vorbi despre un player audio mai puțin cunoscut - Nuclear Music Player - dar care...

Despre câteva avantaje ale Android One pe care ar trebui să...

Android One este tot mai prezent pe telefoanele inteligente. Vorbim despre o versiune de Android, anunțată de Google în 2014,

SuperTuxKart 1.0 a fost lansat. Joacă-l pe Linux, Windows, macOS și...

SuperTuxKart face parte din categoria jocurilor open source legendare. Este prezent pe cam tot ce înseamnă distribuții Linux sau poate fi instalat gratuit pe macOS, Android și Windows.

Nu mai cumpărați telefoane apărute în urmă cu 2-3 ani. Vezi...

În cazul în care aruncați o privire prin magazinele fizice sau online, prețurile unor telefoane apărute în urmă cu 2-3 ani o să vă facă să credeți ca aceste dispozitive sunt extrem de tentante.

Ubuntu 19.04 este încântător. Vezi 3 aspecte care te vor impresiona

Ubuntu 19.04 a fost eliberat în natură pentru a putea fi utilizat de toți cei care doresc. Îl folosim încă din versiunea beta și avem doar cuvinte de laudă la adresa sa.

Bucură-te! Ubuntu 19.04 „Disco Dingo” – în sfârșit în libertate. Ce...

„Disco Dingo”, în termeni mai cunoscuți, Ubuntu 19.04 a fost pus în libertate de creatorii săi de la Canonical și poate fi testat și utilizat de către toți cei interesați.

PDFArranger – împarte, unește, rotește și aranjează PDF-uri

PDFArranger este o aplicație open source al cărui scop principal este, după cum și numele sugerează, aranjatul paginilor din fișierele PDF.

În acest mod activezi Dark Mode în Facebook Messenger. Durează 5...

Funcția Dark Mode este relativ recent introdusă în aplicația Messenger de echipa Facebook. În cazul multor alte aplicații cunoscute, tema întunecată

5 distribuții Linux perfecte pentru profesori, elevi și studenți

Sistemele de operare Linux pot fi de un real folos mai multor categorii profesionale. Site-ul pentruprieteni.com pune la dispoziția elevilor, studenților și cadrelor didactice

Acestea sunt cele mai folosite distribuții Linux în România.

De curând, pe grupul Facebook Linux Pentru Prieteni, am inițiat un sondaj de opinie la care au răspuns câteva sute de membri.

Facebook – posibilă reintegrare a Messenger în aplicația principală

Conform unor surse online, Facebook ar avea în vedere o viitoare reintegrare a serviciului său de chat în aplicația principală.

CELE MAI CITITE MATERIALE

Share via
0 Shares