Android pentru PC a trecut la o nouă versiune

0
android robot pentru prieteni pentruprieteni.com

Proiectul Android-x86 are ca principal obiectiv să facă din cel mai popular sistem de operare mobil unul utilizabil pe sistemele desktop, obiectiv pe care îl îndeplinește la un nivel acceptabil de ceva vreme. La începutul acestei săptămâni, pe 24 aprilie, fost anunțată lansarea versiunii Android-x86 6.0-r3, cel de-al treilea update al sistemului ce corespunde Android 6.0 “Marshmallow”.

Noul Android-x86 oferă, printre altele, posibilitatea montării automate în cazul unitățile optice (CD/DVD), dar, un lucru foarte important, au fost remediate o serie de probleme care împiedicau funcționarea corectă în WMware și alte mașini virtuale. De asemenea, vine și cu un kernel nou, versiunea 4.4.62, cu mai multe adaosuri de la AOSP. Au fost incluse o serie de update-uri de la proiecte aflate în dezvoltare precum libdrm, ntfs-3g, exfat, bluez etc.

Mai multe detalii despre acest nou Android pentru PC, dar și informații privind instalarea sa găsiți aici, în anunțul oficial de lansare. Pentru a descărca o imagine .iso ori un pachet .rpm ce poate fi instalat direct în Linux, click pe acest link.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here