Elementary OS Loki 0.4.1 a fost lansat

0

Arată bine, se mișcă bine

Una dintre cele mai arătoase distribuții GNU/Linux, da, despre elementary OS este vorba, a primit o nouă versiune. Noutățile sunt importante, privesc părțile vizibile, dar și ceea ce se află sub capotă, arătând seriozitatea dezvoltatorilor acestui OS.

Funcționează bine, arată bine, se mișcă excelent și corect, cam acestea ar fi concluziile la care am ajuns după câteva ore de utilizare a noii versiuni. Pentru a vă convinge, sunteți invitații noștri în a descărca noul elementary prin accesarea link-ului de mai jos.

Un nou centru pentru aplicații

Denumit AppCentre, magazinul de aplicații disponibil pe elementary, a trecut la o nouă versiune și o nouă interfață. Acesta aduce un suport sporit pentru dezvoltatorii de aplicații, aceeași rapiditate și performanță cu care ne-a obișnuit, dar și o performanță sporită.

Alte noutăți

Ca de fiecare dată, o nouă lansare aduce cele mai noi versiuni ale aplicațiilor și pachetelor, un suport mai bun pentru noile configurații datorită kernelului Linux din seria 4.8, plus de stabilitate, rapiditate și performanță. Elementary 0.4.1 are la bază Ubuntu 16.04.2 LTS Xenial Xerus. Informații suplimentare puteți consulta aici, notele de lansare vă așteaptă.

Cum instalez noua versiune

Instalarea Elementary OS Loki 0.4.1 se poate face prin upgrade, asta dacă deții deja o versiune mai veche a acestui OS, sau prin descărcarea noii imagini .iso. În cazul acesta, datorită bunei funcționări a acestui sistem, vă recomandăm să alegeți varianta cea mai simplă, a actualizării sistemului. În cazul în care, din varii motive, sistemul nu funcționează cum ar trebui, reinstalarea pe curat ar fi singura alternativă.

Descarcă Elementary OS Loki 0.4.1

P.S.

Dezvoltatori au adaptat site-ul pentru limba română și primesc donații. Aparent, descărcarea unei noi copii este condiționată de o donație, acțiune peste care puteți trece prin scrierea cifrei 0 (zero) în câmpul dedicat sumei pe care doriți să o donați.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here