manjaro 170.3 linux pentru prieteni, pentruprieteni.com
manjaro.org

Excelentul Manjaro

Manajaro s-a impus rapid în ultimii ani, s-a instalat confortabil în topurile și în preferințele utilizatorilor Linux, oferă un sistem excelent, gata funcțional imediat după instalare, totul extrem de rapid. Cu alte cuvinte, prin faptul că este bazat pe Arch, dar și pentru că este ușor de utilizat, extrem de stabil și plăcut din punct de vedere estetic, Manajaro a devenit o alternativă la distribuțiile bazate pe Debian. Manjaro nu te lasă la greu, rulează fără să îți îngreuneze PC-ul, îți permite o gamă extrem de variată de setări și îți oferă acces la mii de aplicații gratuite și funcționale. Da, Manjaro merită din toate punctele de vedere.

O nouă versiune

Versiunea 17.0.3 aduce mai multe noutăți:

  • sunt actualizate numeroase pachete
  • multe bug-uri au fost reparate
  • installerul Calamares își face treaba mai bine
  • s-a îmbunătățit detecția hardware
  • sunt oferite versiuni și pentru computerele pe 32 de biți
  • sunt prezente cele mai noi versiuni ale kernelului Linux, cea mai recentă Plasma, Apps, Framework și QT
  • au fost realizate modificări la nivel de design și stil

Descărcare

Cea mai nouă versiune a imaginii .iso poate fi descărcătă de mai jos. Dacă utilizezi deja Manjaro, pentru a ajunge la zi și din punct de vedere al versiunilor, trebuie să actualizezi sistemul.

Descarcă Manjaro de aici

Noi

Am utilizat acest sistem de operare pentru o bună perioadă de timp, totul a fost perfect funcțional, Arch a fost bine îmblânzit. În topul celor mai bune distribuții GNU/Linux realizat de pentruprieteni.com, Manjaro nu se regăsește. Dacă doriți să aflați de ce, sunteți invitații noștri la a lectura acest material.

Tu?

Care este opinia ta despre Manjaro?

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − nine =