Parrot Security OS 3.6 a fost lansat

0

Testare și securitate

Acesta este primul articol dedicat Parrot Security, o distribuție GNU/linux de tip Rolling release care se adresează unei anumite categorii de utilizatori. Parrot este bazat pe Debian, vine în mai multe ediții și conține multe uneltele ce pot fi folosite pentru testari ale securității, programare și nu numai. Din foarte multe puncte de vedere, această distribuție este similară Kali Linux și BlackArch.

Cerințe de sistem

Parrot Security are nevoie de un plus de resurse din partea componentelor fizice ale computerului pentru o funcționare în condiții optime. Mai jos puteți consulata o listă de specificații minime sau recomandate:

  • CPU: cel puțin 1Ghz dual core
  • ARCH: 32bit, 64bit and ARMhf
  • RAM: minim 384Mb – 2048Mb sugerat
  • GPU: Nu este necesară accelerarea grafică
  • Spațiu pe disk: 8GB minim

Parrot Security OS 3.6

Parrot Security OS 3.6 a fost lansat după câteva luni de muncă intensă. Conform celor scrise în notele de lansare, dezvoltatorii s-au concentrat în această versiune pe înbunătățirea sistemului. Nu au fost introduse funcții sau funcționalități noi, în schimb, s-a încercat înbunătățirea celor deja existente. Dezvoltatorii au urmărit ca sistemul să devină mai fiabil și mai puțin consumator de resurse. O atenție sporită a fost acordată și versiunilor Lite sau Studio.

Descarcă Parrot Security de aici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here