Ubuntu 17.04 „Zesty Zapus” a fost lansat. Descarcă-l de aici

0
Ubuntu 17.04 „Zesty Zapus” linux pentru prieteni pentruprieteni.com

O nouă lansare

Ubuntu 17.04, nume de cod „Zesty Zapus”, a fost lansat și este disponibil pentru descărcare, testare și instalare. Toți cei care sunt interesați sunt invitați să acceseze link-ul de mai jos. Distribuția celor de la Canonical vine atât în versiunea pe 32 biți cât și în cea pe 64, imaginea .iso depășind 1.5 GB în ambele cazuri. Numele de cod a ajuns la ultima literă a alfabetului, iar detalii referitoare la viitoarele denumiri puteți citi aici.

Detalii

Conform ultimelor noutăți venite din tabăra Canonical, Ubuntu 17.04 este penultima lansare care va veni cu mediul grafic Unity, după cum ați putut citi aici, schimbări majore urmând a se petrecre cu această distribuție. Până la lansarea Ubuntu 18.04, adică până la un nou început al acestui sistem de operare, mai avem ceva de așteptat, fapt care nu ne poate împiedica să îi dăm o șansă și lui Zesty Zapus. Dacă ar fi să aducem în discuție suportul pe care Canonical îl va asigura pentru versiunea 17.04, acesta este de doar nouă luni începând cu momentul lansării, așadar nu trebuie să vă faceți prea multe planuri. Oricum, până în ianuarie 2018, Ubuntu 17.04 „Zesty Zapus” va putea fi utilizat fără niciun fel de problemă.

Despre denumire

În cazul în care aveți nelămuriri referitoare la numele de cod, destul de original, fie vorba între noi, aflați că acesta a fost inspirat de la o specie de șoarece din America de Nord, care se diferențiază prin faptul că are 18 dințișori. O traducere a acestui nume de cod ne-ar putea duce spre direcțiea „Energicul / Entuziastul Zapus”.

Descarcă Ubuntu 17.04 de aici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here