Versiunea 17.04 a Ubuntu Studio, Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Gnome, Ubuntu Kylin, Ubuntu Mate, Ubuntu Budgie și Xubuntu a fost lansată

0
Alertă - Linux Pentru Prieteni
Alertă - Linux Pentru Prieteni

Sărbătoare în familie

Zi foarte importantă pentru familia distribuțiilor bazate pe Ubuntu. Odată cu lansarea Ubuntu 17.04 (detalii și descărcare aici), tot ce înseamnă arome oficiale ale acestei distribuții GNU/Linux au primit o nouă versiune. În această situație se află: Kubuntu, Lubuntu, Ubuntu Studio, Ubuntu Gnome, Ubuntu Kylin, Ubuntu Mate, Ubuntu Budgie și Xubuntu. Pe lângă aceste arome oficiale, în perioada imediat următore este de așteptat și ca alte distribuții ce vor fi bazate pe noul Ubuntu să se înnoiască cu versiuni noi. Așadar, vremuri interesante se pregătesc să vină.

Link-uri utile

 

Înainte de descărcare…

Înainte de descărcare, ar fi bine să:

  • verificați dacă noua versiune este suportată de computerul vostru
  • dacă nu ați putea instala sistemul direct pe curat în loc să faceți upgrade-ul
  • dacă feedback-ul lansării este pozitiv
  • dacă la capitolul probleme cunoscute nu este inclusă și configurația voastră
  • nu ar strica să nu vă grăbiți și să amânați acest pas câteva zile ori săptămâni până ce situația se va stabiliza.
  • dacă sunteți prea curioși în privința noilor versiuni și nu mai rezistați tentației de a le testa, noi vă recomandăm să faceți asta neapărat în modul de test. În cazul în care ceva nu funcționează cum trebuie, cea mai bună soluție este să amânați instalarea pentru câteva zile ori săptămâni până ce lucrurile se așază.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here