Disclaimer

Pentru Prieteni se angajează să mențină acest site actualizat și exact. Dacă totuși întâlniți ceva incorect sau depășit, l-am aprecia dacă ne-ați putea informa. Vă rugăm să indicați unde pe site-ul dvs. citiți informațiile. Vom privi acest lucru cât mai curând posibil. Vă rugăm să trimiteți răspunsul dvs. prin e-mail la: linuxpentruprieteni@aol.com.

Nu suntem responsabili pentru pierderi ca urmare a inexactităților sau a incompletitudinii și nici pentru pierderea care rezultă din probleme cauzate de sau inerente difuzării informațiilor pe internet, cum ar fi întreruperi sau întreruperi. Când folosim formularele web, ne străduim să limităm numărul de câmpuri necesare la minimum. Pentru orice pierdere suferită ca urmare a utilizării de date, sfaturi sau idei furnizate de sau în numelePentru Prieteni prin intermediul acestui site,Pentru Prieteni nu acceptă nicio răspundere.

Răspunsurile și întrebările de confidențialitate trimise prin e-mail sau folosind un formular web vor fi tratate în același mod ca scrisorile. Aceasta înseamnă că vă puteți aștepta un răspuns de la noi în termen de cel mult o lună. În cazul solicitărilor complexe, vă vom anunța în termen de 1 lună dacă avem nevoie de maximum 3 luni.

Orice date cu caracter personal pe care ni le furnizați în contextul răspunsului sau solicitării dvs. de informații vor fi utilizate numai în conformitate cu declarația noastră de confidențialitate.

Pentru Prieteni shall make every reasonable effort to protect its systems against any form of unlawful use. Pentru Prieteni shall implement appropriate technical and organizational measures to this end, taking into account, among other things, the state of the art. However, it shall not be liable for any loss whatsoever, direct and/or indirect, suffered by a user of the website, which arises as a result of the unlawful use of its systems by a third party.

Pentru Prieteni nu acceptă nicio responsabilitate pentru conținutul site-urilor web sau din care se face un hyperlink sau o altă referință. Produsele sau serviciile oferite de terți sunt supuse termenilor și condițiilor aplicabile acestor terți.

Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului de pe acest site web sunt atribuite înPentru Prieteni.

Copierea, difuzarea și orice altă utilizare a acestor materiale nu este permisă fără permisiunea scrisă aPentru Prieteni, cu excepția și în măsura în care se prevede altfel în reglementările legii obligatorii (cum ar fi dreptul de a cota), cu excepția cazului în care conținutul specific nu prevede altfel.

Dacă aveți întrebări sau probleme cu accesibilitatea site-ului, nu ezitați să ne contactați.