Merită atenția ta

Sunt numeroase, interesante și plăcute. Îți propunem spre test, pentru această vară, 8 distribuții GNU/Linux numai bune de forjat. Nu sunt cele mai cunoscute și nici cele mai folosite, cu toate acestea, pe noi ne-au încântat. Sperăm să te încânte și pe tine.

Voyager

S-a tot scris despre Voyager pe pentruprieteni.com, sistemul a rămas la fel de bine făcut, rapid și atrăgător. Suntem siguri că nu l-ai mai încercat de ceva vreme. Ia-l de aici.

Android-x86

Vezi care sunt cele mai noi progrese în aducerea Androidului pe PC prin intermediul Android-x86. Pentru acest test îți sugerăm să folosești mașina virtuală ori un PC de încercare.

KDE Neon

Un sistem de operare special conceput pentru a integra în cel mai plăcut și eficient mod mediul grafic KDE. Ți-l recomandăm.

GeckoLinux

Un openSUSE care îți oferă tot ce înseamnă codec-uri mutimedia, fluent și dapid, bun de pus la treabă imediat după instalare. Îl poți descărca de aici.

Pop! OS

Pop! OS îți aduce un mediu grafic modern și puterea Ubuntu sub capotă. Poate fi o dragoste la prima vedere. Îl poți descărca de aici.

Feren OS

Cei care își doresc să ruleze o distribuție GNU/Linux cu o interfață ce duce spre Windows, au la dispozție Feren OS. Este rapid și plăcut.

Netrunner

Netrunner este un Debian care aduce un superb KDE. Stabilitate și funcționalitate, asta îți oferă.

Puppy Linux

Pentru un computer ce nu mai poate duce Windows-ul, Puppy Linux este numai bun. Consumă puține resurse și rulează foarte bine.

Elementary

Această distribuție este printre cele mai arătoase din familia Linux. Înainte de lansarea unei noi versiuni, îți recomandăm să te bucuri de ceea ce îți oferă versiunea curentă. Vezi aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

13 + 2 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.