17.6 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024

Super aplicații pentru meditații. Își fac treaba când ești stresat, anxios, lipsit de concentrare și obosit

Ar trebui să le citești

Aplicații pentru meditații

Echipa pentruprieteni.com îți face câteva recomandări de aplicații pentru meditații. Acestea își fac treaba atunci când dorești să scapi de zgomotul lumii și să petreci mai mult timp cu tine însuți. Softurile sunt disponibile pe Android și iOS și pot deveni un must have. Chiar dacă unele sunt contra cost, puteți, și asta fără probleme, să vă descurcați de minune doar cu funcțiile și ședințele gratuite.

La ce vă ajută aceste aplicații?

Practic, de la caz la caz, softurile spre care facem trimitere:

  • reduc stresul și anxietatea;
  • permit un somn mai bun;
  • reduc oboseala;
  • îți pot crea o stare de fericire;
  • te pot ajuta să te concentrezi mai bine și să îți îmbunătățești performanțele;
  • îți cresc stima de sine și mulțumirea interioară.

Calm

Calm este una dintre cele mai elegante aplicații de acest gen, are peste 10 milione de descărcări și dispune de o bibliotecă cu mult conținut. Este bine structurată pe categorii și subcategorii, oferă ghiduri de meditații, povești de adormit, exerciții de respirație, muzică pentru concentrare, relaxare și somn. Aplicația este liberă pentru descărcare și utilizare dar dispune și de funcții contra cost – cam peste 199 de lei an. Stați liniștiți, lipsa funcțiile premium nu vă va afecta prea mult experiența de utilizare.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Aura

Aura oferă programe de meditații zilnice, antrenament de viață, sunete de natură, povești și muzică, toate personalizate în funcție de starea de spirit pe care o selectați atunci când deschideți aplicația. Există, în plus, o opțiune pentru a-ți urmări stările de spirit și a analiza tiparele în ceea ce te simți.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Simple Habit

Cu o interfață calmă și relaxantă, cu o secțiune de meditații fabuloasă, această aplicație o să vă prindă ușor. Puteți naviga prin sesiuni de concentrare, de construit relații, de reducere a anxietății, inclusiv a cea provocată de Coronavirus, puteți primi ajutor de la experți, despre familie, dragoste și multe altele. Este un soft util și pentru șoferi. Din păcate, doar câteva sesiuni sunt gratuite.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Sattva

Sattva, o aplicație originală, este perfectă pentru cei cu înclinații spre misticism și istorie. Aceasta oferă „sunete sacre, cântări, mantre și muzică ale savanților sanscriti.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Smiling Mind

Cu peste 4 milioane de descărcări, aplicația este complet gratuită și oferă sute de programe de meditații. Acestea sunt organizate în programe structurate precum Fundații Mindful (42 de sesiuni), Somn (6 sesiuni), Relații (13 sesiuni) și Loc de muncă (41 de sesiuni) etc. În medie, durata acestor sesiuni este de 15 minute. Acest soft este și alegerea noastră.

Smiling Mind se adresează și mediul educațional. Profesorii, elevii dar și studenții au programe dedicate care pot fi folosite chiar în sala de clasă.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Stop, Breathe & Think

Dacă explorați „Toate sesiunile”, puteți accesa meditațiile gratuite într-un singur loc, cam 30 de sesiuni. De asemenea, softul are peste 4.5 milioane de descărcări și se adaptează la starea ta de spirit pentru a propune sesiunea de meditaţie de care ai nevoie.

Descarcă pentru Android
Descarcă pentru iOS

Insight Timer

Insight Timer are, în medie, 4,7 milioane de utilizatori și permite oricui să încarce sesiuni de meditații. În plus, utilizatorii pot crea grupuri sau se pot conecta cu alții pentru a se bucura de experiențele lor cu meditația.

Descarcă pentru Android

Mergi spre site

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole