24.7 C
București
joi, septembrie 21, 2023

Vezi aici tot ce știe Google despre tine. Te va îngrozi nivelul detaliilor

Ar trebui să le citești

Ce știe Google despre tine

Google știe cam totul despre tine, asta pe baza monitorizării constante a activității tale. Site-urile pe care le accesezi, aplicațiile pe care le utilizezi, muzica pe care o asculți, istoricul locațiilor etc., toate acestea ajută Google să îți construiască un profil extrem de avansat și adânc. Google, în principal, își ia informațiile din aplicațiile sau serviciile pe care le pune la dispoziția tuturor: Maps, Google Earth, Gmail, Căutări, Gmail, YouTube etc.

Puterea acceptării

Fără să exagerăm, ceea ce în trecut intra în categoria „teoria conspirației”, astăzi a devenit realitate acceptată de toți. Vedeți pe cineva să se împotrivească?

Scopul

Conform Google, datele pe care le culege despre tine îi sunt utile pentru ați livra publicitate țintită. Să îi credem pe cuvânt? Nu trebuie să fii doctorand la Harvard pentru a conștientiza ceva foarte grav, datele culese pot fi utile și în multe alte scopuri. Din păcate, la cum arată legislația actuală, nu o să aflăm niciodată câți bani a făcut această companie de pe urma noastră sau cine a folosit datele noastre etc.

Și Facebook face la fel!

Dacă dorești să afli lucrurile pe care le știe Facebook despre tine, acest articol te va ajuta să faci asta.

Cât despre Google…

Îți cunoaște activitatea pe Internet.

Acest link îți va dezvălui tot ce știe Google despre activitatea ta pe Internet (browser, aplicații utilizate pe telefon etc). Da, sunt ceva detalii.

Îți cunoaște istoricul locațiilor.

Pe baza datelor oferite de telefonul mobil, laptop, tabletă și televizor, Google îți cunoaște locațiile în care ai fost. Vezi aici istoricul locațiilor tale.

Istoricul YouTube

Istoricul tău YouTube poate fi accesat aici.

Cel mai tare profil

Pentru ați livra publicitate țintită, Google ți-a făcut un profil. Îl poți accesa aici și chiar insistăm să îl consulți. Afli multe de spre tine, datele sunt extrem de precise și detaliate:

  • vârsta;
  • gen/sex;
  • limbi vorbite;
  • preferințe în materie de muzică, filme, cărți;
  • ce interese ai;
  • țara;
  • multe altele.
- Advertisement -

Articole asemănătoare

Schimbări binevenite pentru utilizatorii Linux

Ar cam fi timpul unor schimbări. Din punctul de vedere al unui utilizator obișnuit de Linux, neinteresat prea tare de cea ce se petrece „sub capotă”,
- Advertisement -

Cele mai noi articole