34.2 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

După 2 ani de la ultima lansare, Audacious vine cu o surpriză

Ar trebui să le citești

Audacious 4

La capitolul playere, Audacious este extrem de apreciat de echipa pentruprieteni.com. Aplicația Audacious este o ramură a beep-media-player, care suportă fețe de Winamp și multe codec-uri. Practic, nu lipsește de pe nicio distribuție folosită de noi.

Încă în preferințe

Se întâplă destul de rar să mai ascultăm piesele depozitate pe DVD-uri sau pe stocarea internă, dar atunci când facem asta, Audacious este prima alegere. Simplu, clasic, plăcut, complex și ușor de folosit, cam acestea ar fi principalele atu-uri ale unui player întâlnit pe cam tot ce înseamnă distribuție Linux. În prezent, oferta de playere muzicale este în creștere, cu toate acestea Audacious și-a păstrat fanii. Faptul că poate fi utilizată și pe Windows sau posibilitatea de a folosi tema cunoscutului Winamp îi oferă un plus în fața „concurenței”.

După 2 ani

La 2 ani de la ultima lansare, dezvoltatorii propun Audacious 4. Această versiune aduce numeroase îmbunătățiri și rezolvări ale unor probleme mai vechi sau mai noi. Chiar dacă, în prezent, actualizarea se face manual, este de așteptat ca în foarte scurt timp, distribuțiile care se respectă să aducă noua versiune. Desigur, dacă nu mai aveți răbdare, de aici puteți descărca Audacious 4. Totul depinde de voi.

Noutăți

Cele mai importante noutăți au fost cuprinse de dezvoltatori în notele de lansare. Dintre acestea amintim:

  • se trece complet, din fabrică, pe Qt 5. Cu toate acestea, GTK2 rămâne suportat și va fi disponibil ca ca o opțiune de compilare
  • playlistul este mai ușor de utilizat, navigarea este mai clară
  • O nouă opțiune pentru ascunderea playlistului
  • Pluginul de ieșire JACK a primit câteva opțiuni noi
  • Pluginul de versuri a primit posibilitatea de a salva și încărca versuri la nivel local
  • Corecții ale unor probleme existente încă de la versiunea 3.10.1

Să aveți spor!

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole