7.8 C
București
joi, aprilie 18, 2024

Fedora 32 a fost lansată. Ai testat-o?

Ar trebui să le citești

Fedora 32

Fedora 32, cea mai nouă versiune a cunoscutei distribuții GNU/Linux este disponibilă pentru descărcare, testare și instalare. Noua versiune vine la șase luni distanță de Fedora 31. Pentru cei care doresc un OS capabil să aducă ultimele noutăți, rapid și productiv, Fedora ar putea fi alegerea cea mai bună. Acest sistem de operare a fost și este în continuare susținut de Red Hat, aspect care îi conferă un considerabil avantaj în fața concurenței.

Suntem mândri să anunțăm lansarea Fedora 32. Mulțumită muncii grele a mii de membri ai comunității Fedora și contribuitori, sărbătorim încă o lansare la timp

Noutăți

Vezi aici anunțul lansării, publicat pe 28 aprilie 2020.

  • Această versiune se prezintă GNOME 3.36. Această versiune a mediului grafic are o mulțime de îmbunătățiri grozave, noul ecran de blocare este un exemplu!
  • GCC 10, Ruby 2.7, și Python 3.8.

Aromele

Distribuția continuă să ofere mai multe alternative celor interesați. Avem, în primul rând, de ales între Fedora Server Edition, Core și Fedora Workstation – versiunea pentru utilizatorii obișnuiți. Alături de acestea, puteți, fără niciun fel de problemă, să testați și aromele acestei distribuții care sunt oferite într-unul din următoarele medii grafice: KDE Plasma, Xfce, LXQT, Mate, Cinnamon, LXDE, SOAS Desktop, XFCE.

Descarcă

Fedora 32 poate fi descărcată de aici.

Upgrade


Upgrade-ul este ușor de realizat, nu trebuie să vă faceți probleme. Cu toate acestea, acolo unde este posibil, vă recomandăm instalarea oricărui sistem de operare pe curat.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole