29.2 C
București
luni, iunie 24, 2024

Pop!_OS 20.04 LTS, incredibil de rapid, dotat cu funcții noi și multe îmbunătățiri

Ar trebui să le citești

Pop!_OS 20.04 LTS

Pop!_OS 20.04 LTS este una dintre cele mai plăcute distribuții GNU/Linux, asta de ceva vreme. Incredibil de rapid și performant, această versiune a Pop!_OS ne-a lansat o părere extrem de bună. Practic, scriem despre cea mai mare lansare a celor de la System 79.

Noutăți și îmbunătățiri

Tastatura face magie
Acest OS vă va determina să folosiți din plin tastatura. Comenzile rapide și extinse de la tastatură creează o experiență fluidă și interesantă de care ar trebui să profitați.

Tiling-ul automat
Prin organizarea îngrijită de sistemul dvs. de operare, Pop! _OS vă oferă mai mult timp pentru a vă concentra asupra muncii dvs. și mai puțin timp pentru a pierde la jocul cu ferestrele.

Pop! _Shop
Dezvoltatorii au integrat suportul Flatpak în magazinul Pop! _Shop. Acum, când descărcați o aplicație, aveți opțiunea de a extrage pachete din depozitele Pop! _OS, Flathub sau Ubuntu.

Intel și NVIDIA
Pe lângă trecerea dintre graficele Intel și NVIDIA, puteți alege hibride grafice din meniul sistemului. În modul Graphics Hybrid, laptopul rulează pe un GPU Intel care economisește baterii și folosește numai GPU NVIDIA pentru aplicațiile pe care le desemnați.

Firmware
Actualizați firmware-ul cu o simplă apăsare a unui buton. Pop! _OS Firmware Manager acceptă actualizări de firmware pentru hardware-ul System76, precum și orice furnizor de hardware care distribuie actualizări de firmware prin LVFS

Notele de lansare sunt disponibile aici. Acestea vă vor oferi informații suplimentare.

Încă ceva

  • Este bazat pe Ubuntu 20.04 LTS
  • Are suport pe termen lung
  • Este produs de cei de la System 76

Descarcă

Acest OS poate fi descărcat de aici.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole