vineri, ianuarie 15, 2021

Voyager 20.04 LTS a fost lansat. Un exemplu ce trebuie urmat

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Voyager 20.04 LTS

Voyager 20.04 LTS a fost lansat și este gata pentru a fi utilizat. Modern, plăcut, elegant și tineresc, Voyager dă clasă multor distribuții Linux. În plus, are capacitatea de a readuce la viață computerele mai vechi. Pe cele din prezent, Voyager 20.04 LTS, pur și simplu, zburdă.

Un exemplu

Actuala ediție este bazată pe Ubuntu 20.04 LTS. Așadar, vă puteți folosi de toată puterea și funcționalitatea Ubuntu, totul într-un ambalaj superb. Mediul grafic predefinit, despre XFCE este vorba, a fost excelent adaptat și modernizat din punct de vedere grafic. Dezvoltatorul a făcut o treabă pe cinste și nu exagerăm. Sistemul de operare se mișcă excelent, este rapid, stabil și funcțional, creează un cadrul productiv și ușor de adaptat. Aceste aspecte fac din Voyager un exemplu demn de urmat și de alte distribuții Linux.

Noutăți

Notele de lansare sunt disponibile aici. Cele mai importante noutăți sunt:

  • suport pe termen lung timp de 3 ani, până în aprilie 2023
  • bazat pe Ubuntu 20.04 (Focal Fossa)
  • mediul grafic este XFCE în versiunea 4.14
  • kernel Linux 5.4
  • integrare cu tabletele PC
  • ultimele versiuni ale aplicațiilor

Descarcă

Rufus, Mintstick sau Unetbootin îți stau la dispoziție pentru a arde imaginea .iso pe un Stick USB. Voyager poate fi descărcat de aici.

Concluzie

Dacă până acum nu ai vrut ori nu ai avut timp să arunci o privire asupra acestui OS, poate că a venit vremea să faci acest pas. Noi credem că vei fi foarte plăcut surprins. Ai puterea Ubuntu și viziunea Voyager într-un pachet care va atrage privirile celor din jurul tău.

Video

Să lăsăm cuvintele deoparte.

MAI MULTE ARTICOLE

pentruprieteni.com în 2020. Răspunsul la câteva întrebări, o mulțumire și o surpriză

pentruprieteni.com 2020 a fost un an complicat pentru site-ul pentruprieteni.com , asta este cert. Efectele pandemiei s-au văzut și în lumea open source, cât și...

UTIL

Ubuntu – cinci dintre cele mai utile comenzi

sunt situații în care folosirea unor comenzi poate fi mult mai eficientă decât utilizarea mouse-ului în interfața grafică
2,460FaniÎmi place
349CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

22 Shares
Copy link
Powered by Social Snap