32.6 C
București
luni, iunie 24, 2024

Voyager 20.04 LTS a fost lansat. Un exemplu ce trebuie urmat

Ar trebui să le citești

Voyager 20.04 LTS

Voyager 20.04 LTS a fost lansat și este gata pentru a fi utilizat. Modern, plăcut, elegant și tineresc, Voyager dă clasă multor distribuții Linux. În plus, are capacitatea de a readuce la viață computerele mai vechi. Pe cele din prezent, Voyager 20.04 LTS, pur și simplu, zburdă.

Un exemplu

Actuala ediție este bazată pe Ubuntu 20.04 LTS. Așadar, vă puteți folosi de toată puterea și funcționalitatea Ubuntu, totul într-un ambalaj superb. Mediul grafic predefinit, despre XFCE este vorba, a fost excelent adaptat și modernizat din punct de vedere grafic. Dezvoltatorul a făcut o treabă pe cinste și nu exagerăm. Sistemul de operare se mișcă excelent, este rapid, stabil și funcțional, creează un cadrul productiv și ușor de adaptat. Aceste aspecte fac din Voyager un exemplu demn de urmat și de alte distribuții Linux.

Noutăți

Notele de lansare sunt disponibile aici. Cele mai importante noutăți sunt:

  • suport pe termen lung timp de 3 ani, până în aprilie 2023
  • bazat pe Ubuntu 20.04 (Focal Fossa)
  • mediul grafic este XFCE în versiunea 4.14
  • kernel Linux 5.4
  • integrare cu tabletele PC
  • ultimele versiuni ale aplicațiilor

Descarcă

Rufus, Mintstick sau Unetbootin îți stau la dispoziție pentru a arde imaginea .iso pe un Stick USB. Voyager poate fi descărcat de aici.

Concluzie

Dacă până acum nu ai vrut ori nu ai avut timp să arunci o privire asupra acestui OS, poate că a venit vremea să faci acest pas. Noi credem că vei fi foarte plăcut surprins. Ai puterea Ubuntu și viziunea Voyager într-un pachet care va atrage privirile celor din jurul tău.

Video

Să lăsăm cuvintele deoparte.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole