android robot pentru prieteni pentruprieteni.com

Android Oreo

Lansarea Android 8 Oreo nu a trecut neobservată. Din informațiile pe care le avem până în acest moment, noutățile aduse de această versiune te cam fac să ți-l dorești și pe telefonul tău. Dacă vrei să sari peste rând și să îți instalezi Andoid O înainte de a fi livrat oficial, te invităm să parcurgi cu mare atenție și simț de răspundere acest articol.

Samsung, LG, HTC, Sony, Moto, Huawei, Google

Oare ce posesor de dispozitive Samsung, Nokia LG, HTC, Google, Sony, Moto, Huawei nu ar dori un upgrade la noul Android? Din păcate, puțini vor fi cei care vor primi această actualizare. După cum este tradiția, fiecare marcă va trimite acest update cât de rapid reușește și doar la anumite modele. Prioritate au navele amiral, adică telefoanele vârf de gamă. Desigur, vor fi și versiuni nu neapărat de top care vor primi upgrade-ul de Android. Totuși șansele ca acesta să fie livrat anul acesta sunt destul de reduse. Unii producători deja au împins spre 2018 termenul până la care Androidul O va fi livrat către anumite dispozitive, bineînțeles, în tranșe.

Atenție

Dacă ai un telefon achiziționat înainte de 2016 și care nu se încadrează în categoria telefonelor de top sau de mijloc, sunt slabe șansele de a primi Android Oreo. În acest caz, cea ma simplă soluție este să mai aștepți și să achiziționezi un telefon care vine cu această versiune preinstalată.

Vestea bună

Vestea este bună, din păcate doar pentru unii. În linii mari, pe surse sau oficial, folosind logica și tradiția, modelele de mai jos au șanse mari de a primi upgrade-ul. Nimic nu este sigur, atenție.

Google

Deținătorii modelelor Pixel, Pixel XL, Nexus 6P, Nexus 5X, Pixel C, or Nexus Player pot primi oricând upgrade-ul.

Samsung

Prioritate au: Galaxy S8, S8+, S7, S7 Edge, Note 8, seriile J și A, probabil de dată mai recentă.

Motorola

La capitolul rapiditate a trimiterii actualizărilor de Android, Motorola stă foarte bine. Cel mai probabil, Moto Z2, Moto Z, Moto G4 și Moto G5, sunt primii candidați.

Sony

Xperia XA Premium, Xperia XZs, Xperia XA1, Xperia XA1 Ultra, Xperia L1, Xperia X, Xperia X Compact, Xperia XZ și Xperia X Performance au confirmări de actualizare.

LG

Dispozitivele LG G4, G5, G6, LG V30 și V20 sunt primele vizate de noul update.

HTC

HTC U11, U Ultra și 10 vor fi primele terminale care vor primi actualizarea. Și alte modele vor intra în atenție, cât de curând.

Nokia

Nokia 3, 5 și 6, conform unor declarații mai vechi ale reprezentanților acestei companii, vor primi actualizarea.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − thirteen =