Duo, aplicația simplă și de efect de la Google

0
dup pentru prieteni linux pentruprieteni.com

Google se agită

Google pare a fi din ce în ce mai implicat în proiecte noi. După ce s-a dezvăluit că lucrează în mod silențios la un nou sistem de operare, Google oferă celor interesați o nouă aplicație construită pentru viteză și simplitate, cel puțin, acestea sunt declarațiile oficiale.

Ce este Duo

Duo, aplicația nou lansată de Google, permite efectuarea de apeluri video între doi utilizatori și este disponibilă pentru dispozitivele care rulează iOS și Android. Condița elementară ca această facilitate să funcționeze este ca ambii utilizatori să dețină acest soft. În acest moment, aplicația nu dispune de caracteristici suplimentare deosebite, însă, pe măsură ce lucrurile vor evolua, nu sunt excluse funcții noi, precum cea de apeluri în grup.

Singura funcție care ne-a atras atenția, pe lângă cele de bază, este cea denumită “Knock Knock.” Aceasta îți permite să vezi ce face cel care te sună înainte să îi răspunzi. De asemenea, aplicația adaptează în mod automat rezoluția apelului video, în funcție de viteza la Internet, criptând și apelurile video.

Concluzie

Duo completează peisajul aplicațiilor care permit efectuarea de apeluri video precum Skype și Facebook Messenger. Încă o aplicație în plus nu dăunează, în fond, concurența este benefică inovației. Să nu uităm și cine se află în slatele acestui soft, o companie mamut a cărei forță financiară și umană este uriașă.

Aplicația este disponibilă pentru instalare prin intermediul Google Play și App Store.

Spor la efectuat apeluri video!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here