#myAndroid Taste Test – Google te ajută să-ți customizezi Android-ul

0
myandroid-taste-test

Pe piața sistemelor de operare pentru telefoane mobile, lupta se dă de ani buni între iOS-ul celor de la Apple și Android-ul creat de Google. iOS-ul are atu-urile și fanii săi, însă unul din motivele dominației Android ține de posibilitățile de customizare pe care acest sistem de operare le oferă.

Indiferent de modelul telefonului cu Android pe care îl deții, ai la dispoziție o mulțime de mijloace prin care să faci interfața să arate exact așa cum îți dorești: launcher-e, widget-uri, pictograme, wallpapere și multe altele. Cu așa diversitate de opțiuni, poate fi uneori dificil de găsit combinația ideală fără a pierde timp adesea prețios căutând perfecțiunea. Dar cei de Google au luat în calcul și acest aspect, așa că au creat un instrument online cu ajutorul căruia să găsim rapid design-ul care ni se potrivește.

Instrumentul online oferit de Google și anunțat ieri pe Twitter (vezi aici) se numește #myAndroid Taste Te te poate scuti de multe ore de căutare, recomandându-ți ce aplicații să instalezi și ce setări să faci în urma răspunsurilor pe care le alegi în cadrul unui chestionar.

Unele dintre întrebările la care trebuie să răspunzi țin de stilul interfeței grafice. Astfel ești întrebat dacă preferi culorile vibrante sau estompate, deschise sau închise, calde sau reci, tiparele sau imaginile random, elemente realiste sau abstracte. Fiecare întrebare este însoțită de o imagine ajutătoare, iar unele dintre întrebări sunt chiar amuzante.

Un aspect interesant al acestui instrument constă în faptul că preia date de la diverse aplicații din Play Store. Unele dintre aplicațiile sugerate sunt Nova Launcher, Smart Launcher, numeroase seturi de pictograme aplicații de wallpaper-e. Singura variantă de tastatură pe care o sugerează pare să fie Gboard.

Noi am testat acest instrument și în final am descoperit că rezultatele, cu mici excepții, chiar se potriveau gusturilor noastre.

Poți accesa myAndroid Taste Test și de aici și spune-ne și nouă cum ți se pare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here