10 imagini misterioase care nu pot fi explicate

0
zece imagini misterioase
mistere

Vă invităm să citiți cu atenție articolul dedicat celor 10 imagini misterioase care au generat discuții aprinse apoi să urmăriți clipul de mai jos. Opiniile voastre referitoare la acest subiect ne sunt de mare folos, motiv pentru care vă invităm să vă folosiți de secțiunea comentarii pentru a le putea face cunoscute.

Fascinația necunoscutului …

Se spune că o imagine e mai valoroasă decât o mie de cuvinte. Uneori cuvintele cu greu pot exprima ceea ce o imagine reușește să transmită într-o clipă. Însă imaginile nu transmit întotdeauna adevărul. Există situații când lipsa de dovezi pro sau contra lasă incertitudinea să planeze asupra conținutului unor fotografii care ne dau mult de gândit, fie că sunt adevărate, fie că nu.

Dintotdeauna omul a fost fascinat și înfricoșat de lucrurile necunscute, neînțelese. Nesiguranța înseamnă de fapt necunoscut și stârnește curiozitate și controverse în rândul oamenilor care încearcă să găsească explicațiile cele mai potrivite (sau nu) pentru ceea ce văd. Iată zece imagini pentru care explicațiile nu sunt și poate nu vor fi niciodată complete:

10 mistere surprinse în imagini

1. Bătrâna din 1963 care, imediat după asasinarea lui J. F. Kennedy este înregistrată în film și fotografiată făcând poze în timp ce ceilalți alergau să se adăposească. FBI a căutat-o pe acea femeie, dar identitatea ei nu a fost de aflat.

2. Luminile din Hessdalen – lumini care apar în fotografiile făcute în valea Hessdalen din Norvegia. S-au făcut studii pentru a înțelege acest fenomen. Oamenii de știință încă nu-și pot explica de ce apar aceste lumini, care este cauza lor.

3. Monstrul marin din Hook Island – în 1964 un cuplu a observat ceva înotând calm spre ei în apele lagunei. Părea să fie o creatură gigantică, asemănătoare unui mormoloc, cu o lungime de aproximativ 27 de metri. După ce au mai făcut câteva poze, cei doi pretind că această creatură a deschis gura înainte de a se îndepărta.

4. Astronautul din Solway Firth – în 1964, un bărbat care îi făcea o fotografie fiicei lui a imortalizat ceea ce pare a fi un astronaut care stă în spatele fetiței. Bărbatul pretinde că atunci când a făcut poza, nu era nimeni prezent în cadru decât fiica sa. Chiar și compania Kodak a inspectat fotografia și a ajuns la concluzia că aceasta nu a fost modificată în niciun fel.

5. Fantomele de la S. S. Watertown – în 1924, doi marinari și-au pierdut viața într-un accident ciudat și au fost aruncați în mare. În zilele care au umat, membrii echipajului au văzut două chipuri urmărind vasul. Căpitanul a făcut o poză în care se văd cele două chipuri în valuri.

6. Satelitul “Black Knight” – în 1960, un obiect de culoare închisă, care se rotea, a fost observat pe orbita Pământului. În acea perioadă, niciun satelit nu fusese încă lansat și nici obiectul respectiv nu părea să fi fost construit de oameni. De atunci, multe alte obiecte au fost detectate ca apărând pe orbită și apoi dispărând misterios.

7. Corpul în cădere – se cunosc foarte puține despre această fotografie. Familia Copper s-a mutat într-o casă nouă și a făcut o poză de familie. După developare, în imagiine se vede un corp căzând din tavan.

8. Anomalia din stâncă – această imagine a fost preluată de Apollo 17 în timpul ultimului zbor spre Lună. Fotografia a fost considerată “goală” daorită expunerii extreme la lumină, dar când s-a ajustat contrastul, a devenit vizibilă o structură în formă de piramidă.

9. Fotografia batalionului lui Goddard – aeastă poză a fost făcută în 1919, în ziua funeraliilor unnui membru, Freddy Jackson. În partea superioară a imaginii, un chip apare din spatele unuia dintre ofițeri. recuniscut de cei din batalion ca fiind Freddy Jackson.

10. Cazul misterios al Elisei Lam – în 2013, Elisa a fost găsită moartă în rezervorul de apă de pe acoperișul unui hotel. Moartea ei a fost considerată accidentală și nicio urmă de alcool sau de droguri nu s-a găsit la autopsie. Înregistrările video de la hotel, cu doar câteva momente înaintea morții ei, arată cum Elisa intră în cabina unui lift. Ea începe să se comporte ciudat, pășind în lateral, ca și cum ar încerca să se ferească de cineva și mișcându-se într-un mod foarte straniu, până când, în final, a dispărut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here