Serialele tale

Oferta de seriale este uriașă, cu toate acestea, în realitate, sunt puține care merită văzute. Cele mai multe au un început exploziv după care o dau, pe românește, cotită ca la Mărășești, în timp ce altele, cele mai multe dintre serialele momentului, din păcate, sunt doar simple porcării.

Noi îți sugerăm mai jos câteva seriale inteligente și interesante, de pe urma cărora vei învăța câte ceva. Le poți vedea simplu și rapid pe Internet și reprezintă o ocazie excelentă de a te relaxa și de a-ți pune mintea în mișcare. Propunerile noastre nu vor conține neapărat titluri ale prezentului, pentru că, să nu uităm, nu toate serialele momentului merită. Sunt zeci de sezoane, mii de episoade și povești savuroase pe care urmează să le cunoști.

În cazul în care vrei să propui un titlu de serial, poți face acest lucru trimițându-ne un comentariu. Echipa pentruprieteni.com îți mulțumește anticipat pentru asta.

Cum poți să urmărești aceste seriale

O simplă căutare pe Google a titlului unui serial te poate duce pe anumite site-uri care oferă, mai mult sau mai puțin legal, acel conținut. Noi vă recomandăm să alegeți de fiecare dată doar acele site-uri care oferă filmele și serialele în mod legal.

The Newsroom

Un serial care se încadrează în categoria dramă, inteligent și bine realizat, care spune povestea unui prezentator de știri ce nu își uită profesionismul nici în cele mai dificile situații. Titlul nu spune mai nimic față de ceea ce se va petrece timp de două sezoane. Cert este că după fiecare episod vei avea de gândit și vei privi lumea cu alți ochi.

Neveste disperate

Un serial pur și simplu savuros, cu multe premii la activ. Nu te poți plictisi urmărind povestea și aventurile a patru neveste trecute prin viață, originale și foarte frumoase, care îți dau lecții de viață. Un serial inteligent, comic, dur și plăcut, cu o intrigă și actori de nota zece. Doar după câteva episoade vei deveni dependent și vei sta cu ochii lipiți de monitor.

Dr House

Chiar dacă fiecare episod urmează cam același tipar, genialul doctor House te va cuceri cu modul său unic și controversat de a fi. Partea bună este că vei dobândi ceva cunoștințe medicale, partea mai puțin pozitivă este că ușor ușor îți poți schimba comportamentul, de fapt, să îți placă să fii precum House. Abordarea este neobișnuită, gândirea neconvențională, dar rezultatele sunt senzaționale, toate acestea într-un serial dramă de nota zece.

Tyrant

Producția urmărește drama unei familii care, peste noapte, se vede implicată în complexele probleme ale Orientului Mijlociu. Întreaga desfășurare a poveștii te ține cu sufletul la gură, mai ales că serialul este foarte realist, ancorat în prezent și bine realizat.

Strar Trek Next Generation, Voyager, Deep Space Nine

Fără pic de exagerare putem spune că aceste serii sunt obligatorii pentru cei ce consideră că există viață și în afara cartierului, orașului, continentului sau Pământului. Acestea sunt mai actuale ca oricând și te vor duce în lumi cu totul diferite. Demn de remarcat este faptul că nenumărate invenții ale prezentului au fost anticipate de creatorii acestui serial vizionar. Nici nu vei simți cum trece timpul urmărind aventurile membrilor Federației în explorarea unor lumi noi și ciudate. Nota zece pentru creatori, actori și scenariști.

Game of Trones

Cel mai piratat serial al momentului, foarte interesant și dur, cu multă acțiune și efecte speciale, care se cere și se merită urmărit cap-coadă. Nu cred că mai trebuie adăugat ceva despre el. Suntem convinși că mulți dintre voi urmăriți acțiunea de mai mulți ani.

V

A fost oprit doar după două sezoane, deși promitea foarte mult. Te-ai întrebat cum vei acționa dacă, din senin, într-o dimineață, pe cer vei vedea nave extraterestre uriașe, dornice de primul contact cu omenirea? Dar oare ce urmăresc aceștia și care ar fi atitudinea lumii în fața unui pericol uriaș, disimulat în cele mai bune intenții. Din primul episod vei fi atras de actori, efecte speciale și intrigă.

Fringe

Walter Bishop, un Albert Einstein unicat și greu de uitat, urmărește, analizează și rezolvă fenomene ciudate. Un serial dramatic, cu de toate, foarte bine închegat, care pur și simplu merită văzut.

House of Cards

Pentru cei care încă visează și au plăcerea de a mai crede în oameni și de a vedea partea lor pozitivă, House of Cards reprezintă o brutală dar necesară trezire la realitate. Asta-i viața, iar Frank Underwood va avea grijă să te aducă cu picioarele pe pământ. Din păcate, viața de zi cu zi își păstrează fără probleme titlul de învingător dacă ar fi să le comparăm la capitolul “duritate”.

The Borgias

Povestea unei alte elite, de data aceasta religioasă, șocantă, violentă, absurdă și cât se poate de realistă, te va captiva episod după episod, timp de trei sezoane. Fără să exagerăm, acest serial se cere și se merită văzut, mai ales de cei cu puternice convingeri religioase.

Scandal

Cum să preîntâmpini un scandal și să îi aperi pe cei mai influenți oameni de efectele acestora? Crizele nu mai sunt un subiect taboo pentru Oivia Pope și veți vedea de ce.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here