Verifică orice medic cu acest soft. S-ar putea să ai surprize

1
Verifică orice medic

Aproape nu există medic care să nu aibă secrete precum cele ce pot fi aflate cu softul pe care îl vom prezenta mai jos.

Sistemul medical românesc este profund viciat. Totul pare a fi puternic angrenat într-o industrie în care în joc sunt sume astronomice. Sunt atâtea cazuri în care s-a dovedit că binele pacientului nu mai contează în fața mult prea multor medici și farmaciști a căror foame de bani atinge patologicul.

Distribuie acest articol pe rețelele de socializare! Ajută-i pe toți să afle! Sparge CENZURA!

Să ne înțelegem de la bun început, nu toți medicii sunt la fel, există și excepții, din păcate aproape invizibile, într-o caracatiță care a cuprins sistemul și care se laudă cu doar două rezultate: îmbogățirea unora pe seama suferinței celor mulți, bazându-se pe lipsa acestora de reacție și pe complicitatea autorităților; suferințe și riscuri inutile la care pacienții sunt supuși.

Și, pentru că sistemul de pedepsire legală a celor care încalcă legea este ca și nefuncțional, vorba aceea, corb la corb nu-și scoate ochii, pacientului îi rămâne drept ultimă soluție să își facă foarte bine temele atunci când, de voie sau de nevoie, intră în contact cu un medic.

Fă-ți temele…

În cadrul acestor teme intră și aflarea unor informații edificatoare despre cadrul medical/farmacist, cum ar fi sponsorizările primite de la diverse companii medicale. Unii ar spune că aceste sponsorizări sunt un fel de mită mascată…

Mai putem pune bază pe un medic/farmacist, sponsorizat de o anumită companie să îi promoveze produsele?

Cu siguranță ați remarcat că unele cadre medicale au o preferință față de anumite mărci de medicamente și servicii care, de obicei, au prețurile mai piperate decât ale concurenței. În acest caz, este plauzibilă primirea de către respectivul medic a unor sponsorizări din partea reprezentaților acelor companii în scopul de a le promova produsele. Rămâne întrebarea dacă medicii care practică acest joc imoral mai țin cont de binele pacienților…

O aplicație web foarte utilă

Un IT-ist a realizat o aplicație foarte bine-venită care ne ajută să ne facem temele despre medicii sau farmaciștii noștri. Folosindu-se de date publice, ascunse de instituțiile statului român prin fel și fel de cotloane întunecate ale Internetului, respectiva aplicație web ne arată câte sponsorizări au primit anumiți medici sau farmaciști și care a fost valoarea acestora, precum și numele companiilor “binefăcătoare”.

În acest mod, știți ce interese ascunse poartă/servește medicul vostru.

Accesează aplicația aici

1 COMMENT

  1. Foarte UTILĂ informația! Acum am realizat de ce medicul meu tot îmi recomandă medicamentele unei singure firme.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here