facebook buton like pentru prieteni pentruprieteni.com

Dacă îți plac

În cazul în care îți place în mod deosebit un anume clip video postat pe rețeaua de socializare Facebook, te informăm că îl poți descărca extrem de ușor. Dată fiind varietatea de clipuri postate, nu este deloc ciudat să îți dorești să descarci ceva anume. Informațiile recomandate în cele ce urmează pot fi utilizate la fel de bine și în descărcarea clipurilor de pe alte rețele sociale sau site-uri.

Ce este necesar

În primul rând, este nevoie de un browser web, Chrome, Firefox, Opera, asta ca să dăm câteva exemple. În al doilea rând, pentru descărcarea acestor clipuri va fi nevoie de o exstensie. În cele ce urmează, echipa pentruprieteni.com îți va va face 4 recomandări.

Google Chrome

Dacă utilizezi Chrome-ul celor de la Google, vei putea alege din multe extensii care îți promit că te ajută să descarci clipurile. Noi îți facem următoarele recomandări:

Social Media Downloader
O extensie extrem de populară și care își face treaba foarte bine. Clipurile îți vor fi descărcate în formatul .mp4, fără să fii redirecționat spre alte site-uri.

FBDown Video Downloader
Reprezintă o altă extensie recomandată. Aceasta funcționează diferit față de cea prezentată anterior. Va trebui să dai click pe extensie și mai apoi vei putea descărca clipurile pe care aceasta le va identifica.

Firefox

Download Flash and Video
Extrem de simplă și ușor de folosit, Download Flash and Video reprezintă prima și ultima noastră recomandare în cazul acestui browser.

Bonus

Nu vei avea nevoie de un anume browser pentru a descărca clipurile video, și nici de extensii. Va trebui doar să accesezi acest site, să introduci URL-ul clipului video. Orice clip îți va fi descărcat rapid și ușor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 10 =