Cum să vezi toate aplicațiile pe care le-ai descărcat vreodată pe Android, iOS și Windows

0
iphone indoit pentru prieteni linux pentruprieteni.com

Un obicei

Cel puțin mie, mi s-a întâmplat de nenumărate ori să vreau să instalez o anume aplicație care mi-ai făcut o impresie placută în trecut, și să nu mai fiu capabil în prezent să îmi aduc aminte denumirea acesteia. O astfel de situație poate deveni foarte frustrantă și devoratoare de timp.

O problemă

Vrem nu vrem, din cauza spațiului redus de stocare pe dispozitivele mobile, forțați eventual de vreo formatare a acestor dispozitive, ori cine știe din ce altă cauză, am fost nevoiți să dezinstalăm anumite aplicații. În timp, din alte diverse motive, parcă am dori să reinstalăm o anumita aplicație dar, din păcate, nu mai ținem minte detaliile.

Pe măsură ce sistemele de operare pentru telefoane mobile și tablete au evoluat, sunt posibile din ce în ce mai multe lucruri. Printre toate acestea, utilizatorul are posibilitatea, ca din trei mișcări, să afle istoricul tuturor aplicațiilor instalate pe respectivele dispozitive. Acest lucru este posibil indiferent dacă utilizezi dispozitive care rulează Android, Windows sau iOS.

Cum procedăm

Pentru a putea accesa lista cu toate aplicațiile instalate vreodată pe tabletă sau telefon, eventual pentru a reinstala câteva dintre ele, parcugeți pașii de mai jos. Trebuie să aveți în vedere ce sistem de operare folosiți și ar mai trebui să fiți atenți dacă aplicațiile mai vechi au mai fost susținute, asta în cazul în care vă copleșesc amintirile.

Windows

Accesați: Windows Store – My Library – Show All

Android

Accesați: Google Play, click pe meniul de tip hamburger din colțul dreapta sus – My Apps and Games (Aplicațiile și jocurile mele) – All (Toate) Aplicațiile sunt afișsate de la cea mai recent instalată spre cele mai vechi

iPhone și iPad

Accesați: App Store – Updates – Purchases

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here