Doar în acest mod mai poți face upgrade-ul gratuit la Windows 10

0
windows 10 upgrade gratuit pentru prieteni

Upgrade-ul de la Windows 7, 8 sau 8.1 la Windows 10 nu mai este gratutit, ci contracost. Cei care nu au dorit să beneficieze de perioada de un an de zile pe care au avut-o la dispoziție pentru a face saltul între sisteme de operare în mod gratuit, vor fi nevoiți să plătească această trecere, iar costul nu este deloc mic – peste 120 de euro.

Așadar, dacă până pe 29 iunie ați ratat șansa de a face trecerea de la o versiune de Windows mai veche la WIndows 10, citiți cu atenție rândurile următoare și profitați cât mai aveți timp.

Microsoft, intenționat sau nu, a lăsat o portiță prin care doritorii se mai pot bucura de o licență gratuită, nu se știe sigur cât va mai fi valabil. Cert este că, pentru a putea actualiza una din versiunile de Windows (Windows 7 sau Windows 8/8.1), va trebui să apelați la o extensie. Windows 10 Upgrade, aceasta îi este denumirea, poate fi descărcată de aici (site-ul Microsoft Accessibility). Spre surprinderea multora, acest proces al upgrade-ului se desfășoară fără verificarea depășirii perioadei oficiale în care upgrade-ul a fost permis în mod gratuit. La final, utilizatorul va beneficia de o licență Windows 10 funcțională.

O altă posibilitate, destul de simplă, de a beneficia de serviciile WIndows 10 este să mai prindeți o ofertă de computer care să vină cu acest sistem de operare preinstalat în mod “gratut”. Deși ofertele sunt destul de numeroase, acestea crescând de la o zi la alta, toată această afacere costă de la câteva sute de lei la câteva mii. Măcar rămâneți cu computerul și cu o licență de WIndows 10.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here