Google te spionează masiv! Iată dovada

0
google spionaj pentru prieteni pentruprieteni.com

Adevărul bate teoria

Adepții teoriei conspirației susțin, de multă vreme și cu multe dovezi, faptul că suntem spionați oriunde, prin mijloace diverse și ingenioase. Mai marii ori mai micii jucători ai momentului de pe Internet au, în realitate, scopul de a spiona utilizatorul, de a cunoaște totul despre acesta. Deși sunt legi și tratate internaționale care protejează intimitatea, în realitate, tot ceea ce faci pe Internet este înregistrat și utilizat, iar tu nu ai niciun control asupra a ceea ce se face cu aceste informații.

Un sport mondial

Servicii secrete sau corporații internaționale îți urmăresc cu mare atenție aventura pe care o ai zi de zi pe Internet. Așa se face că, din datele pe care acestea le strâng despre tine, ți se poate întocmi un portret (profil), stabili un tipar și, de ce nu, prevedea comportamentul. În prezent, anormalul a devenit normal, iar în momentul în care intrăm pe Google, Facebook, Twitter, Yahoo, pe orice motor de căutare ori rețea de socializare, ori în momentul în care folosim aplicațiile existente din belșug pentru dispozitive mobile ori fixe, lăsăm în urma noastră totul. Suntem, fără să exagerăm, o carte deschisă!

Pentru a vă convinge că ceea ce am scris, destul de condensat, ce-i drept, este adevărat, vă invităm să verificați ceea ce Google, celebrul motor de căutare, știe despre voi. Și, credeți-ne, știe totul… Să nu uităm că acest gigant nu este singurul pe care îl folosim și care vrea să ne cunoască foarte bine.

Ce face Google

În momentul în care ați accesat un browser și ați folosit unul din serviciile pe care Google le pune la dispoziție, Google a declanșat urmărirea. Toată activitatea este monitorizată, fie că vrem sau nu. Chiar dacă nu te-ai logat cu contul de Google pe browser, acesta, prin algoritmi specifici, asociază toată activitatea ta online cu computerul tău ori cu adresa ta IP. Oficial, Google susține că această spionare a utilizatorului are drept scop trimiterea de reclame cât mai personalizate. Pare cam mare deranjul doar pentru atâta lucru, nu-i așa?

Dovada

Îți oferim șase link-uri care îți vor arata ceea ce vrea Google să crezi că știe despre tine. Nu ar strica să verifici, s-ar putea să ai surprize. Să fie doar atât?

Poți vedea informațiile pe care le are Google despre tine accesând link-urile de mai jos.

P.S.

Despre Google cam atât, dar ceilalți giganți (Facebook, Yahoo etc.) oare ce știu despre tine?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here