Acestea sunt cele mai fiabile mărci de mașini de spălat și combine frigorifice

0
fiabilitate combine frigorifice și mașini de spălat

Atunci când în planul familiei tale intră și achiziționarea unei mașini de spălat sau frigider, trebuie să se țină cont de mai multe aspecte. O regulă de aur spune că nu îți cumperi așa ceva în fiecare zi, motiv pentru care decizia finală trebuie să țină cont și de statutul mărcii, de modul în care aceasta este percepută de consumatori. În fond, chiar dacă reclama de la radio, TV sau magazin spune una, ceea ce contează cu adevărat este opinia celor care au folosit produsele respectivei mărci, gradul lor final de mulțumire.

Desigur, fiecare marcă are produse de top și produse mai ieftine, cu o fiabilitate redusă. Nu este exclus nici ca o marcă foarte bună să scoată anumite variante mai ieftine și mai slabe. A cumpăra un astfel de produs presupune un efort financiar substanțial și este foarte important să depășiți un anume prag de preț. Vă dați seama rapid care este valoarea acestui prag, comparând caracteristicile diverselor produse și prețul în jurul căruia acestea gravitează.

Utilizați filtrele magazinelor online

Folosiți-vă de filtrele puse la dispoziție de magazinele online, acestea de aici și de aici sunt foarte detaliate. În magazinele clasice, trebuie să ții cont de faptul că este mai greu să îți selectezi produsele în funcție de caracteristici și mult mai ușor să fii manipulat. Opinia vânzătorului, atunci când acesta decide să îți acorde atenție, nu este tot timpul sinceră și nu reflectă interesul cumpărătorului. Vânzătorii, de multe ori, scot în evidență anumite produse, modele și mărci, speculând ignoranța cumpărătorului. Asta deoarece respectivele magazine, prin înțelegerile avute cu producătorii sau importatorii, au un profit mult mai mare, discounturi, de pe urma anumitor mărci/modele promovate.

Ca o concluzie, folosiți-vă de filtrele magazinelor online pentru a alege produsul cu cel mai bun raport caracteristic/preț și pentru a nu fi manipulați de vânzători. În fond, suntem prea săraci ca să cumpărăm lucruri proaste.

Cine a realizat topul?

Topul celor mai fiabile mărci de frigidere și mașini de spălat a fost realizat de o asociație a consumatorilor creată în anul 1957. Test Achats, aceasta este asociația, a realizat un studiu pe aproximativ 35.000 de utilizatori, iar rezultatele mulțumirii lor sunt următoarele:

fiabilitate combine frigorifice

fiabilitate combine frigorifice și mașini de spălat

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here