Fii un conducător auto înțelept, folosește acest dispozitiv

0
cameră conducător auto

România

Trăim în România, adică riscăm să fim supuși multor abuzuri, mai ales dacă suntem conducători auto. De ceva vreme, grație tehnologiei din ce în ce mai miniaturizate și sofisticate, ne putem baza pe un ajutor foarte util în desele momente dificile, nelipsite din viața conducătorilor auto. Camerele video destinate autovehiculelor reprezintă acel ajutor necesar pe care ni-l oferă tehnologia modernă, acestea dovedindu-și utilitatea în situații cu mult mai diverse decât bănuim. Dacă ești un conducător auto înțelept, un astfel de dispozitiv nu are voie să lipsească din dotarea mașinii tale.

Utilizare multiplă

Cea mai bună metodă prin care putem face față realităților rutiere din țară, prin care putem dovedi comportamente abuzive ale diverselor organe sau ale altor participanți la trafic, ori prin care putem surprinde evenimente rutiere, este să folosim micile camere video destinate autovehiculelor.

Odată achiziționate, reglate și pornite, aceste dispozitive își fac tăcut treaba, înregistrând tot ce se întâmplă în trafic. Nu sunt deloc scumpe și tind să devină un accesoriu permanent cam peste tot în lume. Piața este într-o continuă agitație și oferă modele pentru toate buzunarele și gusturile. Desigur, în funcție de caracteristici, prețurile dispozitivelor pot fi sub 100 de lei sau pot urca lejer la câteva sute.

O colecție interesantă de evenimente rutiere surprinse cu ajutorul acestor camere de către șoferii români puteți descoperi pe trafictube.ro sau, dacă doriți să aruncați o privire peste gard, în Rusia, aici.

Iar aici poți vedea câteva modele de astfel de dispozitive.

P.S.

La prima vedere, acestea par a fi un moft, însă dacă ați fi în situația acestui conducător auto, ați realiza exact contrariul. Imaginile captate de aceste instrumente ne pot dovedi nevinovăția în fața instanței deoarece probele video sunt recunoscute dacă sunt prezentate pe suportul original.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here