VIDEO – Deepin 15.7 ni se dezvăluie

0
319

Deepin 15.7

Lansarea Deepin 15.7 a fost primită cu mare interes. În ciuda prejudecăților pe care mulți le avem legate de țara sa de origine, China, acest sistem de operare este unul dintre cei mai moderni jucători din prezent. OS-ul impresionează prin aspect vizual și prin funcționalitate.

Pentru a dărâma prejudecățile

Deoarece multă lume încă nu aflat de această distribuție, dar și pentru a înlătura (o parte) din prejudecățile celor care au aflat din diverse surse despre Deepin, echipa din spatele proiectului a decis să realizeze un clip de prezentare și promovare a sistemului de operare. Și se pare că le-a cam ieșit ce și-au propus. Clipul reușește să transmită spiritul Deepin, iar distribuția este, într-adevăr, una reușită.

Sponsori

Patru minute cu Deepin

Clipul de patru minute și 39 de secunde, postat pe canalul YouTube Deepin Linux, poate fi urmărit mai jos. Acesta prezintă numeroase funcții care fac din această distribuție o alternativă reușită. Sunt scoase în evidență elementele de noutate precum lansatorul de aplicații. De asemenea, se pune accentul pe aplicații de bază ca Deepin Files, dar și pe Magazinul de Aplicații, considerat a fi cel mai bun de pe Linux.

Te-a convins?

Dacă materialul video de mai sus te-a făcut curios, ai mai multe modalități de a experimenta senzația oferită de acest OS. Spre exemplu, poți instala mediul grafic al sistemului de operare pe Ubuntu 18.04 LTS folosind un PPA întreținut de comunitate. Cu toate acestea, unele aplicații proprii Deepin nu sunt disponibile pe Ubuntu. Pentru o experiență mai detaliată, poți instala Manjaro community edition. Acesta folosește mediul grafic Deepin și vine cu o serie de aplicații ale acestei distribuții. Astfel, beneficiezi și de flexibilitatea specifică Arch.

Direct la sursă

Dacă te-ai decis, de ce să mai pierzi timpul cu “mostre” când poți să mergi direct la sursă și să descarci imaginea .iso a Deepin 15.6 (doar pe 64 de biți) de pe site-ul oficial?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.