LibreOffice 6.2 vine cu noutăți importante – „Faceți mai mult – Mai ușor, mai rapid”

0
690

LibreOffice 6.2

LibreOffice a ajuns la versiunea 6.2 și nu puține sunt noutățile pe care aceasta le aduce. Pe scurt, suita office arată cu mult mai modern, se mișcă cu mult mai bine și este mult mai convingătoare. Asta pe lângă funcțiile suplimentare incluse în Writer, Calc și Draw ori prin creșterea compatibilității cu formatele Microsoft Office. Poate cea mai importantă schimbare ține de noua abordare a interfeței grafice. Acum, fără să exagerăm, chiar arată premium.

Noutățile cele mai importante

  • NotebookBar UI a devenit disponibil. Vine în trei stiluri: Tabbed, Groups, și Contextual. Fiecare dintre acestea aduce un meniu și o așezare diferite. Activarea acestora se realizează prin accesarea View > User Interface și selectarea meniului corespunzător.
  • Iconițe noi. Ce să mai, iconițele aduse de această versiune arată excelent. Pentru a le putea testa accesați: Tools > Options > LibreOffice > View > Icon style.
  • O nouă abordare a meniului
  • O mai bună compatibilitate cu formatele documentelor realizate în Microsoft Office. Aici includem și formatele care nu mai sunt folosite de Microsoft.
  • rezolvări ale unor probleme

Dacă doriți detalii suplimentare, vă invităm să citiți notele de lansare. Acestea sunt disponibile aici (cele detaliate), ori anunțul lansării.

Sponsori

Descărcare

Noua versiune este disponibilă pentru descărcare de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.