luni, iulie 13, 2020

BingWall o aplicație utilă pentru Ubuntu, Debian, openSUSE, Manjaro, Arch și nu numai

TREBUIE SĂ LE CITEȘTI

Nu mai posta pe Facebook poze cu tine, cu casa ta și cu locurile pe care le vizitezi

Periculos obicei Un obicei tot mai des întâlnit al utilizatorilor Facebook constă în expunerea extrem de detaliată a vieții personale pe această rețea. Înâlnim pe...

Ești profesor? Verifică-ți salariul

Fă-ți temele! Orice profesor din România are, la ora actuală, mai multe posibilități prin care pot cere o a doua opinie atunci când este vorba...

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Netflix este cel mai tare Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie...

23 de unelte gratuite pentru un profesor super creativ în 2020

Un profesor creativ are toate șansele să stârnească interesul elevului pentru materia predată. Uneltele despre care veți citi în cele ce urmează au următoarele caracteristici:

BingWall

BingWalll este o aplicație mai mult decât utilă pentru cam tot ce înseamnă distribuții GNU/Linux. Ușor de instalat și de utilizat, intuitiv și rapid, BingWall îți aduce din două mișcări cele mai tari wallpapere pe sistemul tău de operare. Sursa superbelor imagini este Bing, motorul de căutare de care ați auzit deja. Cei care utilizează acest motor de căutare, mai mult ca sigur, au apreciat imaginile de fundal.

Un pic de realism

Cu riscul de a fi un pic răutăcioși, nu ne putem face că nu vedem un aspect crucial: cel puțin în cazul țării noastre, în general, rezultatele căutărilor oferite de Bing sunt destul de nesatisfăcătoare. Dacă puteți trece peste acest aspect sau aveți nevoie de rezultate în limba engleză, Bing este o alegere demnă de luat în considerare.

Cu ce ne cucerește?

  • BingWall are o capacitate extraordinară de a schimba în bine modul în care se simte, spre exemplu, Ubuntu. De ce să nu recunoaștem, Linux-ul nu prea stă bine la capitolul imagini de fundal. Așadar, dacă doriți să modificați substanțial acest aspect al ambalajului, wallpaperele oferite de Bing sunt de mare ajutor.
  • Îți este permis să accesezi wallpaperele oferite de Bing pentru 10 state
  • Simplitate utilizării reprezintă un alt aspect demn de luat în considerare. Interfața este intuitivă, simplă și de mare ajutor;
  • BingWall îți permite să descarci și să stochezi imaginile de fundal punându-le într-o locație stabilită de tine;
  • Tema întunecată aduce o notă specială softului;

Instalare

La data redactării acestui material, BingWall era disponibil prin intermediul Snap pentru următoarele distribuții GNU/Linux: Arch, CentOS, Debian, elementary OS, Fedora, KDE Neon, Kunbuntu, Manjaro, Linux Mint, openSUSE, Ubuntu șu Red Hat Enterprise.

Dacă distribuția utilizată suportă Snap, din 2 mișcări, poți instala aceasta aplicație.

Softul se instalează ușor prin scrierea comenzilor în terminalul sistemului de operare, vezi aici detalii.

MAI MULTE ARTICOLE

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,

UTIL

Cele mai utile aplicații și instrumente gratuite pentru iubitorii de limba română

După ce am făcut câteva recomandări pentru iubitorii de istorie, a sosit timpul să venim cu soluții și pentru pasionații de limba română.
2,453FaniÎmi place
343CititoriConectați-vă
86AbonațiAbonați-vă

ARTICOLE RECENTE

Mobian, un nou sistem de operare pentru smartphone

Mobian este un nou sistem de operare open source pentru smartphone. Acesta se dorește a fi o alternativă la cunoscutul Android, alături de PureOS sau Ubuntu Touch.

Video – LinuxFX, o distribuție Linux ușor de confundat cu Windows 10

LinuxFX este o distribuție Linux care a copiat extrem de bine modul în care arată Windows 10. Dacă nu ești cunoscător, nici nu zici că ai de-a face cu Linux sub capotă.

Ce poți face pentru a nu mai fi spionat online?

Consideri că ești spionat? Când vorbim despre securitate și intimitate în mediul online, despre siguranța datelor personale, nu trebuie să facem, sub nicio formă, compromisuri.

Cum să îți protejezi contul Facebook. 16 reguli de aur

Cum să îți protejezi contul Facebook? Nu este deloc greu să îți protejezi contul Facebook. Ai nevoie de un...

Răspunsuri la întrebările celor care vor să treacă pe Linux

Nu puține sunt întrebările referitoare la Linux pe care și le pot adresa curioșii. Echipa pentruprieteni.com a realizat o scurtă sinteză care cuprinde cel mai des auzite întrebări,
68 Shares
Copy link
Powered by Social Snap