9.5 C
București
marți, aprilie 23, 2024

BingWall o aplicație utilă pentru Ubuntu, Debian, openSUSE, Manjaro, Arch și nu numai

Ar trebui să le citești

BingWall

BingWalll este o aplicație mai mult decât utilă pentru cam tot ce înseamnă distribuții GNU/Linux. Ușor de instalat și de utilizat, intuitiv și rapid, BingWall îți aduce din două mișcări cele mai tari wallpapere pe sistemul tău de operare. Sursa superbelor imagini este Bing, motorul de căutare de care ați auzit deja. Cei care utilizează acest motor de căutare, mai mult ca sigur, au apreciat imaginile de fundal.

Un pic de realism

Cu riscul de a fi un pic răutăcioși, nu ne putem face că nu vedem un aspect crucial: cel puțin în cazul țării noastre, în general, rezultatele căutărilor oferite de Bing sunt destul de nesatisfăcătoare. Dacă puteți trece peste acest aspect sau aveți nevoie de rezultate în limba engleză, Bing este o alegere demnă de luat în considerare.

Cu ce ne cucerește?

  • BingWall are o capacitate extraordinară de a schimba în bine modul în care se simte, spre exemplu, Ubuntu. De ce să nu recunoaștem, Linux-ul nu prea stă bine la capitolul imagini de fundal. Așadar, dacă doriți să modificați substanțial acest aspect al ambalajului, wallpaperele oferite de Bing sunt de mare ajutor.
  • Îți este permis să accesezi wallpaperele oferite de Bing pentru 10 state
  • Simplitate utilizării reprezintă un alt aspect demn de luat în considerare. Interfața este intuitivă, simplă și de mare ajutor;
  • BingWall îți permite să descarci și să stochezi imaginile de fundal punându-le într-o locație stabilită de tine;
  • Tema întunecată aduce o notă specială softului;

Instalare

La data redactării acestui material, BingWall era disponibil prin intermediul Snap pentru următoarele distribuții GNU/Linux: Arch, CentOS, Debian, elementary OS, Fedora, KDE Neon, Kunbuntu, Manjaro, Linux Mint, openSUSE, Ubuntu șu Red Hat Enterprise.

Dacă distribuția utilizată suportă Snap, din 2 mișcări, poți instala aceasta aplicație.

Softul se instalează ușor prin scrierea comenzilor în terminalul sistemului de operare, vezi aici detalii.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole