23.9 C
București
miercuri, aprilie 10, 2024

Cum poți avea acces gratuit la Netflix, cel mai mare site de seriale și filme din lume

Ar trebui să le citești

UPDATE – NETFLIX

Netflix nu mai acordă această gratuitate începând cu anul 2020. Detalii aici.

Netflix este cel mai tare

Netflix, cel mai mare site de filme și seriale din lume este prezent și în România începând cu luna ianuarie 2016. Conținutul său poate fi accesat extrem de comod de pe orice computer care rulează macOS, Linux sau Windows, de pe smart TV, telefoane și tablete, fie prin aplicațiile dedicate, fie direct din browser.

Vezi aici recomandările noastre în materie de seriale

Din momentul lansării și până în prezent, utilizatorii pot beneficia de o ofertă de nerefuzat din partea Netflix, site-ul despre care vă scriem. Sunt puse la bătaie 30 de zile în care site-ul și întreg conținutul acestuia de filme și seriale poate fi accesat în mod gratuit.

De ce să nu îl încerci, nu te costă nimic

Nu există nicio restricție, catalogul de producții fiind unul însemnat. Chiar dacă nu toate filmele și serialele disponibile în versiunea pentru SUA pot fi accesate și de la noi, aveți ce vedea, oferta crește zilnic. Subtitrarea, sau mai bine zis lipsa acesteia, nu mai reprezintă o problemă, pentru anumite producții fiind disponibilă și versiunea dublată.

30 de zile gratuite

Pentru a beneficia de cele 30 de zile gratuite, orice doritor va trebui să își facă un cont pe site. Asta este tot, nimic mai mult. Sunt necesare câteva date personale (mail, număr de telefon) precum și un card valid.

Ce primesc?

În cele 30 de zile care pot fi activate gratuit, tot conținutul platformei îți stă la dispoziție. Din start îți este activată versiunea similară abonamentului de 10 euro. Aceasta îți permite accesul la platformă de pe două dispozitive simultan, iar rezoluția filmelor și serialelor va fi de 1920 cu 1080, adică Full HD. Poți, de asemenea, să descarci filmele și serialele pe cel mult două dispozitive.

Ce fac după 30 de zile?

După 30 de zile de la activarea contului, ai două posibilități:

  • închizi contul, de preferință în a 29-a zi pentru a nu fi taxat;
  • continui să accesezi site-ul, devenind abonat al Netflix. Poți să rămâi în continuare la abonamentul standard sau să optezi între alte două. Cei zece euro duc spre 45 de lei, sumă care îți va fi retrasă direct din cont. Banii vor fi calculați în funcție de cursul valutar.
    Poți opta și pentru un abonament mai mic, cel de 7.99 euro sau pentru unul mai mare de 11.99 de euro.

Opinia pentruprieteni.com

Netflix era un vis pentru români, asta până nu de mult. Aparent, prețul abonamentului pare ridicat, dar calitatea pe care Netflix o oferă își merită toți banii.
Desigur, poți să vezi filmele de pe torrent sau de pe fel și fel de site-uri dubioase, adică să îți supui computerul unor viruși foarte periculoși, dar și legii. Nu știu dacă se merită riscul, altfel guști un film la calitate maximă și în condiții sigure.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole