27 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Blanket (Pătura) – aplicația care vă sporește puterea de concentrare, productivitatea sau vă ajută să vă relaxați

Ar trebui să le citești

Blanket (Pătura)

Blanket este o aplicație nouă care vă poate fi extrem de utilă. Nu puține sunt situațiile în care am dori să ascultăm un sunet familiar care ne stârnește amintiri plăcute, relaxante sau care ne permite să ne concentrăm asupra unei sarcini prin liniștirea unei minți prea muncitoare sau agitate. Fără să exagerăm, Blanket ar putea reprezenta cea mai simplă soluție la aceste probleme. Odată instalată și utilizată, aplicația Blanket primește șanse sporite pentru a fi amplasată în selecta categorie a softurilor „must have”.

Despre

Blanket (Pătura) este o aplicație gratuită, open source, intuitivă, disponibilă pe tot ce înseamnă distribuții Linux importante. Pe scurt, aplicația are un principiu de funcționare mai mult decât simplu. Practic, aceasta nu face altceva decât să redea diverse zgomote de fundal. Puteți alege între redarea unui sunet care reproduce ploaia, un tren aflat în mișcare, activitatea dintr-o cafenea, sau agitația unei furtuni, vântul, valurile mării, păsările etc. Dacă nu sunt mulțumiți de oferta de sunete „din fabrică”, utilizatorii pot încărca „zgomotele” proprii. În plus, utilizatorul își poate realiza un fundal sonor personalizat prin combinarea sunetelor existente. Practic, mai multe sunete pot fi redate simultan, combinate la volume diferite, totul pentru a crea o atmosferă originală și personalizată.

De ce Blanket?

Prin faptul că redă sunete cu care te simți familiar, Blanket îți creează un climat care te poate ajuta să te calmezi, relaxezi, ori să te concentrezi atunci când ai ceva de îndeplinit. În final, echipa pentruprieteni.com crede această aplicație te ajută să devii mai productiv, îți ușurează meditația sau te ajută să îți crești randamentul.

Vrei Blanket?

Softul este disponibil pentru Ubuntu, openSUSE, Arch Linux, Fedora și derivatele acestora. În unele distribuții Linux softul este disponibil în magazinele de aplicații. Detalii suplimentare, descărcare și instalare, aici.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole