32.6 C
București
luni, iunie 24, 2024

elementary OS 5 Juno, alternativa gratuită la macOS și Windows 10

Ar trebui să le citești

elementary OS 5

Un sistem de operare gratuit este alternativa demnă de luat în considerare la macOS și Windows. Are tot ce îi trebuie: stabilitate, aplicații care te pot ajuta să rezolvi aproape orice problemă, rapiditate și eleganță. Rulează pe computere care nu se laudă cu o configurație hardware de ultimă oră, cât și pe cele de ultimă generație. Este gratuit dar valorează mai mult decât Windows și macOS la un loc. Îți oferă libertatea, simplitatea, funcționalitatea și productivitatea la care ai sperat, totul fără costuri ascunse sau directe.

9 puncte forte

Despre elementary OS 5 Juno putem spune multe. Cel mai bine este să îl testezi pentru ați face o opinie proprie. Dacă acest pas nu este posibil, te invităm să citești despre atu-urile acestei distribuții. Am decis să evidențiem doar 9 elemente care scot elementary OS în evidență, pe care le vei îndrăgi și care te vor determina să îl alegi:

  • De încredere. Acest sistem de operare este o distribuție Linux extrem de cunoscută, apreciată și utilizată. Odată testat sistemul, suntem siguri că vei intra în categoria fanilor acestui OS.
  • Comunitate numeroasă. Numeroase tutoriale vă pot sta la dispoziție în cazul în care aveți nevoie de ajutor.
  • Fără costuri. Este grauit, cu toate acestea, puteți să faceți o donație cavaleriei care dezvoltă acest proiect ambițios. Totuși, dacă doriți să descărcați imaginea .iso fără să donați, introduceți cifra 0 în câmpul „custom”, dedicat donațiilor particularizate. Descărcarea, testarea, instalarea și utilizarea elementary OS 5 Juno sunt gratuite, în fond vorbim de un Linux.
  • Simplitate. În acest caz, simplitatea este asociată cu eficiența. Doar dacă nu vrei, nu o să poți utiliza acest OS.Totul este la locul său, intuitiv și practic.
  • Stabil. S-ar putea, mai ales dacă ești utilizator de Windows să rămâi extrem de plăcut surprins de stabilitatea acestei distribuții.
  • Eficiența. Actualizările nu îl dau peste cap, sitemul nu consumă resurse care să îți lase PC-ul fără energie, interfața grafică intuitivă te ajută să faci totul rapid și sigur
  • Siguranța. Linux-ul este un mediu cu mult mai sigur decât Windows-ul, toată lumea știe asta.
  • Interfața. Mediul grafic este elegant și plăcut pentru utilizare. Nu-i așa că te simți mai bine, că lucrezi ma eficient dacă sistemul de operare te ascultă, nu îți face necazuri și arată și bine
  • Productivitatea. Aplicațiile disponibile sunt pentru toate gusturile și nevoile. Faptul că sistemul vine din fabrică cu tot ce are nevoie, că arată elegant și modern, că se mișcă excelent, te determină să fii mai productiv.

Concluzie

Acest sistem de operare, odată încercat, te va determina să îl folosești fără niciun fel de rezervă. Poți să îl rulezi alături de Windows sau macOS, ori singur pe hard, drect de pe un Stick USB sau DVD. important este să faci primul pas, să descarci imaginea .iso și să îi dai o șansă. Dacă ești curios, poți descărca acest sistem de operare de aici.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole