În acest mod instalezi Ubuntu Touch pe telefonul tău

0
1592

Ubuntu Touch

Proiectul Ubuntu Touch reprezintă o alternativă la Android recomandată celor curioși. Nu știm în ce măsură acesta poate înlocui în acest stadiu de dezvoltare sistemul celor de la Google, cu toate acestea, suntem siguri că poate reprezenta o provocare pentru curioși.

Despre

Conform site-ului oficial al proiectului, Ubuntu Touch este dezvoltat de fundația UBports Community. Aceasta este formată din voluntari din întreaga lume care vor să vă ofere o experiență nouă în utilizarea telefonului inteligent. Practic, acest OS este o versiune adaptată pentru mobil a cunoscutei distribuții GNU/Linux, Ubuntu.

Sponsori

Precauții

Instalarea Ubuntu Touch este mai mult decât simplă. Trebuie să rețineți faptul că există un risc însemnat în a pierde datele existente pe dispozitiv. În acest sens vă recomandăm doar utilizarea unor dispozitive de test.

Dispozitive recomandate

Dispozitivele pe care instalarea este recomandată sunt: OnePlus, Bq m10 FHD, Bq m10 HD, Fairphone 2, Nexus 5, Nexus 4, Meizu Pro 5, Meizu MX 4 ,Bq E5 și Bq E4.5. Pe măsură ce proiectul se dezvoltă, este de așteptat ca numărul dispozitivelor capabile să ruleze Ubuntu Touch să crească.

Instalarea

Primul lucru pe care îl aveți de făcut este să conectați dispozitivul la computer și să folosiți aplicația Ubports. Tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile oferite de installer. Acesta este capabil să ruleze pe numeroasele distribuții GNU/Linux, Windows și macOS. Așadar, sistemul de operare nu pare a fi o problemă, instalarea fiind cât se poate de logică și de automatizată.

Descarcă de aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.