În acest mod instalezi Ubuntu Touch pe telefonul tău

1
798

Ubuntu Touch

Proiectul Ubuntu Touch reprezintă o alternativă la Android recomandată celor curioși. Nu știm în ce măsură acesta poate înlocui în acest stadiu de dezvoltare sistemul celor de la Google, cu toate acestea, suntem siguri că poate reprezenta o provocare pentru curioși.

Despre

Conform site-ului oficial al proiectului, Ubuntu Touch este dezvoltat de fundația UBports Community. Aceasta este formată din voluntari din întreaga lume care vor să vă ofere o experiență nouă în utilizarea telefonului inteligent. Practic, acest OS este o versiune adaptată pentru mobil a cunoscutei distribuții GNU/Linux, Ubuntu.

Precauții

Instalarea Ubuntu Touch este mai mult decât simplă. Trebuie să rețineți faptul că există un risc însemnat în a pierde datele existente pe dispozitiv. În acest sens vă recomandăm doar utilizarea unor dispozitive de test.

Dispozitive recomandate

Dispozitivele pe care instalarea este recomandată sunt: OnePlus, Bq m10 FHD, Bq m10 HD, Fairphone 2, Nexus 5, Nexus 4, Meizu Pro 5, Meizu MX 4 ,Bq E5 și Bq E4.5. Pe măsură ce proiectul se dezvoltă, este de așteptat ca numărul dispozitivelor capabile să ruleze Ubuntu Touch să crească.

Instalarea

Primul lucru pe care îl aveți de făcut este să conectați dispozitivul la computer și să folosiți aplicația Ubports. Tot ce trebuie să faceți este să urmați instrucțiunile oferite de installer. Acesta este capabil să ruleze pe numeroasele distribuții GNU/Linux, Windows și macOS. Așadar, sistemul de operare nu pare a fi o problemă, instalarea fiind cât se poate de logică și de automatizată.

Descarcă de aici

1 COMENTARIU

  1. NU INTELEG MAI NIMIC DINTR-UN VIDEOCLIP :1) TOTUL SE DERULEAZA IN RITM DE MITRALIERA 2) SEMNELE SUNT MICI SI NECLARE. PE MINE MA INTERESEAZA O BROSURA, FACUTA CU CAP, CARE SA-I AJUTE PE CEI CARE NU AU O PREGATIRE IN DOMENIUL IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.