Windows 11 – da, ne-a plăcut! (VIDEO)

0
3107

Windows 10

Recunoaștem, nu suntem fani Windows. Chiar dacă pare a fi cel mai bun sistem de operare de până acum al celor de la Microsoft, Windows 10 nu ne-a cucerit. Sunt distribuții Linux cu mult mai productive, plăcute și rapide. Aruncă o privire aici asupra topului nostru.

Noi

Niciodată nu am văzut Windows-ul ca pe un sistem de operare modern care să vină în întâmpinarea utilizatorului. Și acum, după atâtea lansări, Windows-ul a rămas același sistem care te vrea doar pentru el, greoi, plin de mofturi și ifose, incapabil de adaptare, lent și departe de nevoile utilizatorului.

Sponsori

Windows 11

Chiar dacă Microsoft a negat, și asta s-a întâmplat la lansarea Windows 10, posibilitatea apariției unei versiuni “11”, nu trebuie să considerăm decizia ca fiind una bătută în cuie. Nu ar fi pentru prima dată când cei de la Microsoft una zic și alta fac. Oricum, dacă se vor răzgândi, au de unde lua lecții.

Concept

Clipul pe care l-ați urmărit mai sus, reprezintă un concept. Autorul, de ce să nu apreciem asta, a făcut o treabă excelentă în modernizarea și adaptarea modului în care arată Windows 10. Între noi fie vorba, a făcut o trebă mai bună decât toți “designerii” plătiți cu bani grei de Microsoft.

Că tot suntem aici

Că tot suntem la acest capitol, autorul conceptului de mai sus, în urmă cu un an, a mai publicat un alt clip dedicat Windows 11 (vezi mai jos). Care din cele două concepte arată mai bine?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.