21.5 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

YouTube-ul altfel. Vezi ce ai ratat până acum

Ar trebui să le citești

YouTube, acest site minunat și plin de surprize puțin cunoscute poporului. Cei mai mulți folosesc doar o mică parte din facilitățile puse la dispoziție de cel mai mare site de video-sharing al momentului. Câți oare au avut dorința sau curiozitatea de a descoperi mai mult?

Îți propunem mai jos, foarte pe scurt, 3 facilități interesante și utile disponibile pe YouTube și de care, mai mult ca sigur, nu aveai habar sau

pe care nu le foloseai până acum. Tot ce îți putem garanta este că experiența ta de acum încolo pe YouTube va fi cu mult mai productivă și plăcută.

YouTube TV

Accesează aici YouTube TV

YouTube TV reprezintă o modalitate mult mai modernă, deosebită și interesantă de a accesa conținutul video oferit de platformă. Această facilitate a fost destinată, la origine, televizoarelor inteligente sau diverselor console care au integrate și un browser web, YouTube-ul adaptându-se astfel ecranelor mari. Nimeni nu vă împiedică  să  folosiți și voi pe un computer dotat cu un ecran mare acest nou mod de afișare. Nu contează sistemul de operare folosit, poate fi Mac OS X, Windows sau GNU/Linux.

YouTube Live

Accesează aici YouTube Live

Lumea se modernizează, iar televiziunea pierde monopolul și influența asupra transmiterii evenimentelor live. Evenimente politice, sociale, sportive, economice, concerte, toate pot fi vizionate gratuit, fără restricții, legal și fără să te deranjeze vreun comentariu stupid sau vreo pauză de publicitate, folosind această facilitate extrem de utilă. O simplă accesare a YouTube Live îți va deschide noi orizonturi, trebuie doar să vrei.

YouTube Viral

Accesează aici YouTube Viral

Poți fi la curent cu toate clipurile video noi și populare/virale pe internet cu mult înaintea apariției acestora în programele televiziunilor sau în presă, accesând secțiunea „popular”. Adevărul este că te vei simți destul de ciudat în fața prietenilor când vei aduce în discuție subiecte/evenimente care pentru ei se vor petrece în viitor. Nu strică să încerci, o să îți placă, în fond, un om informat este un om al secolului XXI. Depinde doar de tine cum folosești informația.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole