24.6 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Seriale pe care trebuie să le vezi până la sfârșitul anului

Ar trebui să le citești

Seriale care merită

Sunt captivante, capabile să te țină cu orele în fața plasmei sau monitorului, poveștile pe care le oferă vin cu răsturnări de situație care fac ca finalul episodului să fie imprevizibil, deseori șocant. Efecte speciale, actori care chiar își simt rolul, decoruri și efecte speciale demne de invidiat, cam acestea sunt cele mai importante atu-uri ale serialelor pe care ți le sugerăm în cele ce urmează. Nu vei găsi titluri vechi, toate au fost văzute și de noi iar la cele mai multe se lucrează din plin la noi sezoane. Pe Netflix sau pe internet, serialele de mai jos pot fi o ocazie excelentă de a te relaxa, singur sau alături de cei apropiați.

Salvațion (Mântuirea / dramă SF)

Un corp ceresc a luat Pământul drept țintă punând în alertă servicii, guverne, cercetători și un miliardar excentric pasionat de tehnologie. Povestea se complică cu lovituri de stat, asasinate și răpiri de președinți. Este, după părerea mea, unul dintre cele mai interesante seriale SF din ultima vreme, pe care îl vei devora rapid.

Disenchantment (comedie/animație)

Rar o animație pentru adulți așa de bine croită. O prințesă diferită de restul suratelor sale este eroina principală, iar intriga o poartă pe căi nebănuite și imprevizibile. Serialul este plăcut și pentru ironiile pe care la duce la adresa multor producții cunoscute ori a societății, nu puține sunt momentele morabile sau care îți readuc zâmbetul pe buze ddupă o zi de muncă.

https://www.youtube.com/watch?v=Gp_RnJcb8Ig

Chrown (Coroana – dramă istorică)

Extrem de bine realizat, actori cun un joc excepțional, decoruri și efecte speciale care dau clasă, serialul prezinta povestea actualei regine a UK. Te captivează pur și simplu, asta fără să fii un iubitor al serialelor istorice.

Designated Survivor (Supraviețuitorul desemnat – dramă)

Rar găsești un serial așa de captivant precum acesta. Povestea începe cu un atentat care decapitează conducerea SUA. Noul președinte se confruntă cu probleme de tot felul, trece prin situații la limită care te vor ține în priză .

Alias Grace (dramă)

Poveste este complexă și plină de secrete. Nu este chiar ușor de privit. Totul încpe cu sosirea tânărului doctor american, Simon Jordan într-un penitenciar din Canada pentru a studia mintea complexă a unei Condamnate pentru crimă. Acesta este începutul, continuarea vă va surprinde garantat.

Anne cu E a sfârșit (dramă)

Un serial ce nu trebuie ratat și care poate fi privit împreună cu toată familia. Scenele comice nu sunt deloc puține, la fel momentele dramatice. Povestea pornește de la o încurcătură prin care zvăpăiata Anne Shirley ajunge la ferma fraților Mathew și Marilla Cuthbert din Green Gables. Anne vă va cuceri, garantat.

Dinastia Tudorilor (dramă istorică)

Filmările s-au încheiat la această serie, cu toate acestea complicata poveste a regelui Henric al VIII-lea te va ține cu sufletul la gură. Plăcut din cam toate punctele de vedere, acest serial intră în categoria celor pe care trebuie să le vezi într-o viață. Credeți-ne pe cuvânt, ai ce vedea.

Star Trek Discovery (SF)

Noua serie a francizei Star Trek a cucerit deja zeci de milioane de fani. Nu cred că trebuie să mai insistăm cu prezentarea, sigur știți despre ce este vorba. Efecte peste efecte, povești și personaje bine construite, cam asta este rețeta acestui serial.

- Advertisement -

Articole asemănătoare

2024 va fi anul unei cunoscute distribuții

Anul 2024  Anul 2024 vine cu noi provocări pentru fanii lui Tux. Cu siguranță, nu va fi „anul Linux”, dar are toate șansele să devină...
- Advertisement -

Cele mai noi articole