pentruprieteni.com
pentruprieteni.com, Linux Pentru Prieteni, 2019, Linux Inside

Linux Inside

Linux Inside este un mic proiect al echipei pentruprieteni.com. Nu mulți sunt cititorii acestui site care cunosc faptul că, din când în când, mai realizăm și câte un wallpaper. Atunci când învingem oboseala și ieșim din pana de idei, ne încercăm talentul. Fără pretenții, micile noastre „lucrări” au împodobit numeroase versiuni ale distribuției românești Redcore.

Mici detalii

Cele câteva wallpapere grupate sub sloganul „Linux Inside” au fost postate pe Flickr și sunt disponibile pentru descărcare și utilizare, chiar și comercială, totul gratuit. Licența sub care operează este aceasta: Attribution-ShareAlike 4.0 International (CC BY-SA 4.0). Cu alte cuvinte, pot fi descărcate și redistribuite în orice mediu și format, remixate, transformate, în condițiile în care faceți trimitere spre autori. Detalii suplimentare, aici.

Până în prezent, albumul a fost vizualizat de peste 9800 de ori. Aceste detalii pot fi văzute extrem de ușor în dreptul imaginilor.

4K

Wallpaperele sunt disponibile în format 4k, încercați să nu vă speriați când o să constatați ce dimensini frumușele au acestea. Au fost realizate utilizând aplicații open source.

În momentul de față, numărul acestor imagini nu este prea mare. Se lucrează de zor, depinde și de inspirație, motiv pentru care vă invităm să salvați link-ul de mai jos și să reveniți din când în când pentru a fi la curent cu noutățile.

Descarcă

Descarcă wallpaperele de aici